Management Nou Pentru NIVELUL2 [UPDATED]

Anunț important pentru comunitatea NIVELUL2: trustul nostru de presă, alături de subsidiarul Blood & Gore Dairy Inc., trece la un nou management. Decizia schimbării conducerii a fost unanimă, în condițiile în care KiMO a fost nominalizat într-un alt post de redactor-șef și oblig…convins să accepte transferul în Zanzibar.

Prin urmare, noul capo di tutti capi este nimeni altul decât Marele Cthulhu, recomandat de calitățile sale fizice (cu precădere înălțimea de 66 metri), omnipotență, ubicuitate și omnisciență. Mai jos puteți citi un interviu cu gloriosul nostru Redactor-Șef neeuclidian, realizat de Aidan cu câteva minute înainte ca acesta să fie sacrificat pe altarul din obisidian, instalat de câțiva sclavi-zombie în locul biroului lui KiMO.

cthulhu_1_aprilie_2

Prima ședință de redacție după schimbarea conducerii. Glorie lui Cthulhu!

AIDAN: Mărite și Prea Puternic Redactor-Șef Al Cărui Nume Nu Îl Pot Rosti Fără Să Sângerez pe Urechi, care sunt primele Dvs. măsuri în privința parcursului revistei?

CTHULHU: Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn!

A: Am înțeles, Mărite Stăpân. Cum vedeți evoluția unei publicații tipărite în contextul prezenței tot mai puternice a conținutului media distribuit pe internet?

C: Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn!

A: Este aceste un pas important către dominația globală?

C: Ph’nglui mglw’nafh Cthulhu R’lyeh wgah’nagl fhtagn!

A: Vă mulțumesc pentru răspunsurile oferite și oportunitatea realizării acestui interviu. Sunt mândru să fiu sacrificat pe altarul Dvs. din obsidian!

Acestea fiind spuse, redacția NIVELUL2 vă urează o zi tulburătoare de 1 aprilie! De asemenea, dezmințim zvonurile existenței unei mișcări de rezistență organizate de Marius Ghinea și cioLAN.

[UPDATE]

Redacția a încercat să ia legătura cu Marius Ghinea și cioLAN, în vederea unor lămuriri suplimentare legate de zvonul (fals!) conform căruia a fost înființată o Mișcare de Rezistență. Din nefericire, cioLAN nu a putut fi contactat momentan, căci se află într-o stare imaterială de energie și este ocupat cu salturile FTL prin tuneluri cuantice. Marius, pe de altă parte, ne-a oferit un comunicat oficial din R’lyeh, expediat prin intermediul unui porumbel digital cu două capete:

Confirm cu hotărîre zvonurile despre o foarte puternică și bine organizată mișcare de rezistență anaerobă, cu conținut hipoglicemic, de care ciolan și cu mine nu sîntem răspunzători și nici nu știm absolut nimic despre ea. Pe această cale, însă, doresc să îmi exprim profunda ororare cu care am privit portretul Marelui Cthulhu; în opinia mea, Zeul nu trebuie reprezentat grafic, deoarece astfel este diminuat conținutul de sensuri ascunse și spaime nebănuite pe care Măria Sa l-ar revărsa asupra sufletelor noastre dacă ființa Lui nu ar căpăta o formă concretă vizual, mult prea inteligibilă slabelor noastre minți. Fhtagn fhtagn!”

Mulțumim, Marius! Vom reveni cu noi informații pe măsură ce evenimentele se desfășoară. Glorie Lui Cthulhu!

[UPDATE 2]

BREAKING NEWS! Tocmai am primit următorul comunicat din partea lui cioLAN, satisfăcut de rezultatele călătoriilor interdimensionale. Inutil a spune că mesajul a sosit via placa oficială Ouija din redacție:

Scriu aceste rânduri într-o stare cu totul aparte, știind bine că, în noaptea asta chiar, mă voi trezi din nou cu nasul înfundat. M-am trezit cu cerul gurii uscat ca iasca, respirînd pe gură, la capătul supliciului meu de fonfăit ce nu-și mai suportă viața fără doza obișnuită de picături, și n-o să-mi pot îndura multă vreme chinul. Mă voi arunca de la etaj, în strada asta mizerabilă, și preț de cîteva secunde voi respira pe gură aerul umed al dimineții. Și totuși, să nu se creadă că Bixtonimul, al cărui sclav am ajuns, ar fi făcut din mine o făptură slabă ori degenerată. Când veți citi cele câteva contraindicații mâzgălite în grabă pe marginile prospectului îngălbenit de vreme, n-o să vă pară surprinzător – deși nu le-ați putea înțelege pe deplin niciodată – că mă aflu în fața acestei unice alternative: Nazomer cu apă de mare sau moartea cu gura uscată. Forza Cthulhu!

Ai perfectă dreptate, dragul nostru cioLAN, stimat coleg total neimplicat în rândurile Mișcării de Rezistență, infirmată prin confirmare de către respectabilul și mereu sincerul Marius: Forza Cthulhu!

17 Comments

 1. Narcis Nedelcu aprilie 1, 2016
  • Aidan aprilie 1, 2016
 2. Alexandru Linca aprilie 1, 2016
  • Aidan aprilie 1, 2016
 3. Marius Ghinea aprilie 1, 2016
 4. Dan Mandiuc aprilie 1, 2016
  • Aidan aprilie 1, 2016
 5. cioLAN aprilie 1, 2016
 6. hue hue aprilie 1, 2016
  • Aidan aprilie 1, 2016
 7. Zulu aprilie 1, 2016
 8. Theodor Inelus aprilie 1, 2016
  • Capagea Octavian aprilie 1, 2016
 9. Tolgoi Gabriel aprilie 1, 2016
  • Daniel aprilie 1, 2016
 10. Ciontu Nicu Dan aprilie 1, 2016
 11. Bogdan aprilie 1, 2016

Leave a Reply