Unde este numărul 7? În rândurile de mai jos.

Să începem cu un citat dintr-un articol publicat pe Kotaku de Luke Plunkett, în care tipul scria despre A Profound Waste of Time, o nouă revistă de gaming:

„Smartly realising that about the only space left in the market for physical mags is to cater to the type of person who would still buy and respect a nice-looking physical product (…)”

Are acelaşi sens şi scos din context. Voi continua cu un răspuns la întrebarea „Vine?”, postat pe forumul oficial al revistei NIVELUL2:

„So, fără glumă, chiar se mai prelungeşte o săptămână timpul. Dar – şi e un DAR mare – cu ocazia asta reuşim să introducem în revistă şi Infinite Warfare, MW Remastered, Legion şi Dragon Ball. Oricum, timpul s-a tot lungit din cauza unor plăţi întârziate, încasate abia acum.

Eu sunt bucuros că avem iarăşi un trio NBA – FIFA – PES, de data asta mult mai in-depth :D Avem şi Carma Max Damage, Deus Ex, No Man’s Sky, mausi făcuţi bucăţi, interviuri gârlă cu devi români şamd. Iar asta e doar ce am scris eu…Să vedeţi restul cu ce chestii faine vin! Eu zic că merită aşteptarea.”

În caz că vă întrebaţi din nou, răspunsul îmi aparţine. Pe scurt v-aş putea spune că da, revista vine – ŞI VINE TARE NERVOASĂ! Hei, pe de altă parte trecem printr-un atac DDoS, ne încasăm banii de la anumiţi parteneri când tună şi îi adună – însă continuăm să fim singura publicaţie românească premium (şi independentă pe deasupra). Trist şi imposibil de contrazis. Pentru mai multe detalii, verificaţi afară şi această postare de pe forum.

Nivelişti, mulţumim pentru sprijinul, răbdarea şi încrederea acordată! Vorba lui Price, we take care of our friends. Soon.

9 Comentarii

 • Doc
  Publicat noiembrie 18, 2016 7:44 pm 0Likes

  Excelenta postarea de pe forum (Foxman… mai traieste? :D). Daca lucrurile sunt cum sunt, de ce nu faceti revista bimestriala? daca atat pare ca va permite cash-flow-ul si restul conditiilor.
  Ideea mea e ca decat ceva incert, mai bine ceva cert, chiar daca inseamna ca revista vine mai rar. Ar da mai bine si fata de cititori, si fata de restul partenerilor…

  • Aidan
   Publicat noiembrie 18, 2016 7:55 pm 0Likes

   M-am gandit si eu la asta. Trebuie sa discut cu Kimo ideea. Dar tu iti dai seama cum ar reactiona baietii cu chioscurile de ziare? Pai la ~50% comision sa si-l incaseze doar la 2 luni? :))

 • Aidan
  Publicat noiembrie 18, 2016 7:57 pm 0Likes

  In cazul in care se intampla ceva cu forumul:

  „Well, luni pleacă în tipar. Muncim pe brânci, cum putem mai bine. Eu zic în felul următor – şi Kimo poate să mă contrazică dacă vrea – că un proiect cum este al nostru, independent, susţinut numai din vânzări şi câteva reclame, lovit din toate părţile de minunatul ansamblu de taxe, comisioane şi impozite, nu poate avea parte de o normalitate mai normală decât în prezent.

  This is it.

  Este singura revistă de gaming din România, vine cu un joc full, materiale originale şi multă dragoste pentru voi. Toată chestia asta există pentru voi. Sincer să fiu, noi nu trăim din asta. Suntem plătiţi când se poate, cu ce se poate, fiindcă banii se duc în acoperirea costurilor revistei. E un fel de hobby care a devenit extrem de serios şi implică nişte responsabilităţi uriaşe.

  Eu i-am sugerat lui Kimo să renunţăm la ideea de apariţie lunară. Să ieşim pe piaţă cu fiecare număr atunci când există posibilitatea, fără să grăbim aiurea lucrurile – dar asta în ideea că noţiunea de „Romanian hardcore garage indie” să fie înţeleasă de cititori. Să mă ia naiba, lucrurile noastre chiar sunt într-un garaj acum, no joke :)) Din păcate nu prea există genul ăsta de susţinere la noi, chiar dacă ne place să o ardem aşa uneori.

  S-ar putea să sucombăm, s-ar putea să nu. Proiectul ăsta a însemnat şi înseamnă mult pentru toţi cei implicaţi în el. Avem chiar şi carne proaspătă incredibil de talentată, aşa că aş vrea să dorm liniştit ştiind că Chester, de exemplu, are unde să scrie şi mâine. Şi aş vrea să pot să spun vreodată că Marius câştigă de 10 ori mai mult per articol, fiindcă omul este o legendă a presei de specialitate şi merită din plin. Aş vrea ca cioLAN să poată renunţa la serviciul de zi cu zi, să trăiască din revistă şi să publice iarăşi. Sunt un idealist, ştiu. Momentan nu se poate.

  Pe scurt, te rog cât pot de frumos şi sincer, ai puţină răbdare şi susţine revista asta în continuare. Merită să ştii că meritul e şi al tău ;)”

 • Necunoscut Intrebarescu
  Publicat noiembrie 18, 2016 8:13 pm 0Likes

  Honestly, m-am impacat cu ideea ca revista vine cand vine. Musai numa’ sa vina. Friendly question: Domnu’ Ghinea mai poate fi citit si prin alte parti?

 • Ciontu Nicu Dan
  Publicat noiembrie 18, 2016 9:38 pm 0Likes

  Personal si eu m-am obinsuit sa fie o surpriza cand apare … a cam fost un numar la 2 luni … deci na nu e chair asa de nasol … asta e romelia … speram in mai bine … decat nimic macar atat … sunt in ultima luna de abonament … dar cred ca o sa il continui … ma gadesc ca in ianuarie o sa fie urmatorul numar ?

  • Aidan
   Publicat noiembrie 18, 2016 10:43 pm 0Likes

   Nu chiar, nu. S-a amanat doar pana spatamana urmatoare. Speram sa acumulam niste capital pentru a lansa un special pe decembrie, imediat dupa numarul 7 😀

 • Doru
  Publicat noiembrie 20, 2016 9:51 am 0Likes

  N-am mai intrat pe forum de… cand mi-am facut contul. Cred ca am ratat drama. E aiurea cu ddos-ul. Foarte copilaresc si iresponsabil. De fapt e ca si cu sicanarile in trafic. Unii au nevoie de controlul furiei. Oricum, am intrat pentru a vedea daca vine revista. Se pare ca da.

 • overburn
  Publicat noiembrie 26, 2016 6:55 pm 0Likes

  Pai de ce nu schimbati partenerii cu unii mai reliable? 😀

  • Doc
   Publicat noiembrie 26, 2016 9:58 pm 0Likes

   Probabil ca altii nu exista. Sau or exista, dar totusi, astia sunt cei mai reliable, asa mosmonditi cum sunt.

Adaugă un comentariu