Medieval Enginners primește un mult așteptat update

Până ieri, Medieval Engineers putea fi inclus în lista de jocuri captive în limboul programului Early Access. Era scheletele unui joc care avea o tematică consistentă, dar mult prea puțin conținut pentru a menține interesul gamerilor.

Iată că Medieval Enginners a primit un update într-atât de consistent încât Keen îl consideră o ”relansare”. În versiunea 0.3.1, imperiile vor răsări, vor cădea și vor putea fi cucerite. Jucătorii vor avea posibilitatea de a crea stindarde atât personale, cât și pentru casa nobilă pe care au fondat-o.  Cea mai importantă noutate este sistemul de proprietate, prin care lorzii ambițioși pot pune stăpânire pe pământuri și taxa locuitorii. Toate acestea până când un nobil rival îți va invada pământurile, distrugând tot ce-i iese în cale. Mai multe detalii despre ultimul update veți găsi în patch notes.

Ce părere aveți despre Medieval Engineers? Preferați un setting spațial, precum cel din Space Engineers, sau unul terestru, feudal? Este Medieval Engineers îndeajuns de inedit încât să se separe de droaia de jocuri de crafting/construcție care au apărut în ultimii ani?

 

Banner_site_660x200px

 

6 Comentarii

 • Sorin
  Publicat octombrie 21, 2016 3:53 pm 0Likes

  Ai si armata in acest joc? In trailerul de pe stim se bate unu in castel cu unu cu o catapulta sau trebuchet.

  • Marco Giuliani
   Publicat octombrie 22, 2016 4:24 pm 0Likes

   Dap. Jocul are un întreg sistem de recrutare și de mentenanță a armatelor.

 • Mr. W
  Publicat octombrie 21, 2016 9:47 pm 0Likes

  Am jocul în library de o grămadă de timp. Se joacă fiu-meu pe el din când în când, pune pereţi, îi dărâmă cu bile. Are sub 5 ani copilul 🙂

  • Marco Giuliani
   Publicat octombrie 22, 2016 4:25 pm 0Likes

   Îmi amintește de vremea când eram copil și îi rugam pe ai mei să mă lase pe mine să sparg pereții când se renova casa, dar evident că nu mi-au făcut niciodată moftul ăsta. Dacă ar fi existat Medieval Engineers pe vremea aia… :))

 • Aidan
  Publicat octombrie 22, 2016 11:53 am 0Likes

  Joculetul asta pare foarte simpatic. Trebuie sa-i dau o sansa cand reusesc sa imi fac putin timp 🙂 Thanks, Marco!

  • Marco Giuliani
   Publicat octombrie 22, 2016 4:21 pm 0Likes

   Hehe, glad to be of help!

Adaugă un comentariu