Microsoft este pregătit pentru cross-network play

Microsoft este pregătit pentru cross-network play, le-a spus celor de la Eurogamer, directorul ID@Xbox Europa, Agostino Simonetta, în acest interviu. Informaţiile au fost oferite în cadrul EGX Rezzed, când acesta a fost întrebat dacă tehnologia necesară este pregătită de a fi pusă la dispoziţia publicului.

Simonetta ne-a adus la cunoştinţă că orice titlul ce ar dori să folosească această tehnologie, sau orice titlu încă nelansat, ce ar vrea să încorporeze aceste facilităţi, trebuie doar să ia legătura cu cei de la Microsoft pentru a înainta demersurile necesare.

Microsoft este pregătit pentru cross-network play

Rocket League este primul titlu ce beneficiază de această opţiune, însă Simonetta nu a putut oferi o dată clară din care posesorii de XONE pot concura împotriva celor de PS4, spunându-ne că deşi invitaţia a fost făcută către cei de la Sony, aceştia trebuie să îşi dea un acord în prealabil.

Un reprezentant Sony, cu ceva timp în urmă, a oferit într-un interviu celor de la Gamespot, un răspuns precaut atunci când a fost întrebat specific de cross-network play alături de cei la Xbox, acesta preferând să dea câteva exemple dintre PS şi PC, deja existente.

Cum invitaţia celor de la Xbox rămâne valabilă pentru toate reţelele şi nu numai pentru PSN, vom vedea pe viitor ce rezultate concrete vom avea de analizat.

 

2 Comentarii

  • BabyFace
    Publicat aprilie 9, 2016 2:37 pm 0Likes

    Ahh ce vis minunat, sa poti juca pe un server comun indiferent de platforma ….dar cei de la Sony nu par asa entuziasmati… 🙁

  • Gamer
    Publicat aprilie 9, 2016 2:54 pm 0Likes

    WoW abia astept 🙂

Adaugă un comentariu