Microsoft s-a înşelat în privinţa Windows 10

Atunci când vine vorba despre rapiditatea cu care sistemul de operare va atinge minunata cifra de 1 miliard de instalări. În Aprilie 2015, aceştia preconizau 1 miliard de instalări până la mijlocul anului 2018. Deşi sunt mulţumiţi de performanţa actuală a sistemului de operare, realitatea a lovit un pic prea tare în predicţiile corporaţiei.

„Windows 10 are cel mai bun start din istorie. Din păcate, 1 miliard de instalări până în 2018 nu mai este o ţintă realistă. Suntem mulţumiţi cu progresul actual, însă datorită schimbării priorităţii resurselor în favoarea  departamentului de mobile, obiectivul nostru de 1 miliard de dispozitive active lunar cu Windows 10, va depăşi perioada anului fiscal 2018. Începând cu anul următor, suntem entuziasmaţi pentru o creştere a utilizării, datorată implementărilor comerciale şi a noilor dispozitive, alături de o creştere a deliciului clienţilor pentru sistemul nostru de operare.” ne transmite Microsoft, în acest comunicat de presă.

Ultima numărătoare oficială a venit la finalul lunii Iunie 2016, aflând astfel despre faptul că Windows 10 a fost instalat pe 350 de milioane de dispozitive. Vedeţi că şi cei mari se mai înşeală din când în când?

 

Adaugă un comentariu