Mighty No.9 se lansează luna viitoare

Aflăm de aici că omagiul adus seriei Megaman, se va lansa în data de 21 Iunie în Statele Unite, respectiv 24 Iunie în restul teritoriilor. Keinji Inafune ne transmite că fanii nu ar trebui să se teamă de eventuale amânări, aceste zile fiind bătute în cuie. Mai mult, versiunile pentru PSVita şi Nintendo 3DS vor urma într-un viitor apropiat.

„Se împlinesc trei ani de la începutul campaniei de Kickstarter, ce a fost făcută posibilă doar cu ajutorul donatorilor şi al fanilor. Acesta este un proiect în care au fost combinate toate pasiunile noastre în ceva foarte special şi suntem entuziasmaţi în a livra produsul final tuturor participanţilor. Nu există o legătură mai puternică între producători şi fani.

Mighty No.9 se lansează luna viitoare

Apele s-au liniştit aşa că vom livra Mighty No.9 tuturor începând de luna viitoare. Cât timp îţi va lua să duci la bun sfârşit povestea pe nivelul de dificultate NORMAL? Câte persoane vor putea completa dificultatea MANIAC? Care va fi recordul pentru Attack-mode? Aşteptăm cu nerăbdare din partea comunităţii, răspunsurile la aceste întrebări. Asiguraţi-vă că feedback-ul vostru va ajunge la noi prin intermediul canalelor de SNS. Vocile voastre au făcut posibil acest proiect şi dorim a ne asigura că vor influenţa şi viitoarele noastre eforturi.”

Dacă aţi crescut cu un NES sau un SNES (respectiv un Terminator cumpărat din Obor) şi sunteţi un fan al seriei Megaman, nu aveţi voie să rataţi acest titlu! Dacă sunteţi mai nou într-ale industriei, l-aș descrie ca pe o poartă către ceea ce a însemnat gaming-ul în anii ’80-’90. Mai multe detalii găsiți aici.

 

1 Comentariu

Adaugă un comentariu