Momente din Fallout 4 La Rezoluţie Înaltă

De fapt este vorba despre un set de imagini high-res capturate din primul trailer pentru Fallout 4 şi oferite de Bethesda publicului larg. Deşi nu am vreo problemă cu grafica jocului – criticată pentru faptul că ar părea so last-gen –, am simţit o oarecare îndulcire vizuală în momentele statice, unde direcţia artistică bogată în culoare poate fi savurată în tihnă. Oare gameplay-ul poate îmbătrâni?

13 Comentarii

 • Bogdan S.
  Publicat iunie 5, 2015 8:40 pm 0Likes

  De fapt, ar fi ceva foarte curajos. Pentru ca Fallout nu a fost vreodata despre grafica. Si din moment ce au tacut si au facut inseamna ca s-au bazat, din nou, pe minunatia de gameplay. Grafica eu un detaliu minor pentru jocuri ca astea.

  • Aidan
   Publicat iunie 5, 2015 8:43 pm 0Likes

   De acord. Nu am pus niciodata mare pret pe grafica – dovada sunt multe dintre jocurile mele preferate.

   Da, uneori am ramas placut surprins de aspectul unui joc (Witcher 3, GTA V, Project CARS, noul UT etc), dar chestia asta conteaza numai in prezenta unui gameplay pe masura.

 • Cristi
  Publicat iunie 7, 2015 6:03 am 0Likes

  Vault 111–>1+1+1=3. HALF LIFE 3 CONFIRMED

  • Ziskele
   Publicat iunie 7, 2015 7:23 am 0Likes

   Half-Life 3 este noul Duke Nukem Forever. Cum zice in reclama la pateu, mai bine crezi in calatoria spatiu-timp.

 • Demolishor
  Publicat iunie 7, 2015 11:38 am 0Likes

  De aratat, poate sa arate precum Fallout 3. Insa povestea jocului face toti banii.

 • Mircea
  Publicat iunie 9, 2015 3:24 pm 0Likes

  Avand in vedere ca Fallout 3 a fost un jeg colosal care trebuie sa arda in focuriele iadului, nu am decat asteptari negative de la Fallout 4. Sper sa fiu surprins.

  • Aidan
   Publicat iunie 9, 2015 8:04 pm 0Likes

   „Fallout 3 a fost un jeg colosal” 😐 Explica, te rog, sunt chiar curios…

 • Ziskele
  Publicat iunie 9, 2015 5:18 pm 0Likes

  Aparent, Chris Avellone a parasit Obsidian. Poate il angajeaza Bethesda pentru un viitor Fallout.

 • CIP
  Publicat iunie 10, 2015 6:47 am 0Likes

  Apropos de „jeg colosal”, da chiar a fosr pe partea de optimizare pe PS3 (doar pe consolă îl am). Ideea e că nu am reuşit să-l termin, de ce? Simplu, framerate sub 30 (presupun că între 15-20) în 50% din timp, freeze constant cu restart de consolă, şi uneori corrupt save. În aceste condiţii mă scuzaţi, dar tind să-i dau dreptate omului, doar parţial, oricum eu nu mai cumpăr ever nimic de la Bethesda. În rest jocu-i genial, dar ce folos v-aş întreba?

  • Aidan
   Publicat iunie 10, 2015 7:31 am 0Likes

   Imi pare sincer rau pentru problemele Fallout 3 de pe consola…

   Dar in acelasi timp ma uit la variant PC GOTY moddata in draci, cu un gameplay si o poveste de povestit la nepoti – asa ca aleg sa indragesc in continuare acest joc, probabil unul dintre cele mai bune RPG-uri realizate in epoca post-2000.

   Cam asta e folosul pentru mine. Repet, nu neg faptul ca pe console lucrurile stau altfel, insa interesul meu personal nu se extinde asupra acelui Fallout 3.

  • Ziskele
   Publicat iunie 11, 2015 8:57 am 0Likes

   Hai sa ne referim la F3 GOTY lansat de Bethesda, nu unul jucabil dupa ce stai 2-3 zile sa cauti moduri pe nexus facute de oameni care au muncit pe branci la ele, ca sa vezi care mod iti place personal care nu. Cam asta e perogativul companiei, chiar daca facem un joc mediocru ne asteptam sa faca fanii moduri. Am 487 de ore pe un singur playthrough, si ala cu pauze, terminat doar pe motivul ca daca tot m-am apucat de el sa il termin si la naiba in momentul ala FALLOUT 3. In afara de level design plus DLC-uri, dintre care cel mai mult mi-a placut complexitatea metroului, care pana sa imi dau seama care tunel unde duce, unde se infunda sau iese la suprafata ma simteam mai ceva ca in Labirintul Minotaurului, dar cam atat, questurile prea putine si prea putin complexe, questul principal ca si cum as fi jucat Fallout 2 din nou ( SPOILER ALERT, just in case; Brainstorming Bethesda : Man/Woman meets guns, ammo and armor, meets the dog, then meets The Enclave, again, the President, again but this time PLOT TWIST!!!!! electronic not fleshy, kills them, saves the people again, and oh turns on the water). Apropo de loot gasesti lucruri bune prea repede, tot ce trebuie sa faci este sa mergi un pic la dreapta pe drum imediat cum iesi din Vault, Est pe harta pana sub pod astepti sa vina o patrula Outcast o urmaresti pana se inchinge lupta cu un Giant Radscorpion, doi si pac ai doua seturi de power armor, arme laser, de vanzare sau pentru companion. De astia nici nu mai vreau sa imi aduc aminte.
   Dupa ce jucasem Oblivion, asa treaba de mantuiala sa gasesc in urmatorul joc Bethesda, sub licenta Fallout? Dintre jocurile pe care le-am jucat si nu as mai vrea niciodata, Fallout 3 e in top 5.

 • CIP
  Publicat iunie 10, 2015 1:27 pm 0Likes

  Am fost foarte dezamăgit de Bethesda, și încă sunt. Mai mult chiar (cum e vorba americanului: ,dacă mă prostești odată rușine ție, dacă mă prostești și a doua oară rușine mie) am fost păcălit și a doua oară cu Skyrim. L-am luat tot pe PS3, la preorder, și l-am putut juca abia după vreo trei luni de la lansare, când s-a îndurat Bethesda să scoată un patch (altfel aveam framedrop și freeze constant, dragoni care zburau invers și nu puteau fi uciși, broken quest etc), în timpul ăsta evident pe pc oamenii jucau bine mersi. Eu nu înțeleg cum o companie care se vrea respectabilă poate scoate așa ceva. Frate dacă nu crezi că e gata lasă un timp îndelungat între versiunile old gen și next gen, vezi cazul Gta V, nu scoate pe piață un alpha în ideea de a scoate cât mai mulți dolărei de pe diverse platforme. Acuma sincer te întreb, îl ai GOTY pe pc și nu face nicio figură? Dacă da poate-i mai dau o șansă pe Steam, nu de alta, dar mi-a părut tare rău că nu l-am putut termina. Deh, cu Bethesda ca în vorba rumânului: ,brânză bună în burduf de câine,!

 • alberto
  Publicat mai 25, 2018 3:39 pm 0Likes

  cine ma ajuta si pe mine cu fallout 4,jocu se inchide instant fara erroare cei de la bethesada nu au un chat online pt ajutor helpppp

Adaugă un comentariu