Morrowind este următoarea expansiune pentru The Elder Scrolls Online

Gaunter O’dimm spunea că ce îţi doreşti nu este întotdeauna ceea ce vrei – o variaţiune a unui vechi blestem Yiddish. Şi cam asta s-a întâmplat cu Morrowind, după ce trei sferturi de internet a tânjit şi a dorit un remake/reboot/mod care să reînvie ţinutul Vvardenfell.

Bethesda a ascultat, a muncit şi a îndeplinit dorinţa, dar a făcut-o într-un fel anume: Morrowind este următoarea expansiune a MMORPG-ului The Elder Scrolls Online. Nimic rău în asta, la urma urmei, căci TESO este un titlu online ce se bucură de succes comercial şi de aprecierea jucătorilor. Cât timp conţinutul suplimentar rămâne fidel spiritului definit de jocul clasic, rezultatele pot numai să surprindă plăcut.

Lansarea oficială este programată pentru 6 iunie, iar nouă zonă este cea mai importantă adiţie de până acum, harta imitând geografia originalului, cu tot cu puncte de interes. Mai mult, este introdusă şi o clasă nouă, denumită Warden. Aceasta se bazează pe magia naturii şi e însoţită în luptă de un urs carpatin cu poftă de sânge – cu certitudine capabil să facă faţă unui Battleground 4v4v4 în Ashlands.

Ediţia The Elder Scrolls Online: Morrowind include şi Tamriel Unlimited pentru 60$, însă este disponibil şi un upgrade la 40 de parai americani. Digerabil.

 

5 Comentarii

 • raincake
  Publicat februarie 2, 2017 8:27 pm 0Likes

  So hyped! Și uite așa am să mă întorc în jocul ăsta mai devreme decât am planificat. Mi s-a făcut o poftă nebună.

 • Aidan
  Publicat februarie 2, 2017 8:30 pm 0Likes

  Hey Raincake! Poate ne intalnim, daca ma auto-conving si eu sa fac pasul asta 🙂 Parca ma incearca un dor de prietenii legate intr-un MMO 😛

 • Alabeth
  Publicat februarie 4, 2017 9:32 am 0Likes

  Sunt un jucator destul de nou in TESO, am doar vreo doua luni in spate sau 3, dar mie unul mi-ar face placere daca te-as prinde candva in joc 🙂

 • raincake
  Publicat februarie 4, 2017 12:45 pm 0Likes

  Păi haideți să facem ceva în privința asta, mai ales că acum suntem în weekend, ar fi fain să dăm măcar o tură de test.

  • Aidan
   Publicat februarie 4, 2017 4:09 pm 0Likes

   Mi-am investit fondurile lunare in altceva, dar cu prima ocazie s-ar putea sa ma bag si eu.

Adaugă un comentariu