Voci de milioane pentru reboot-ul legendarului Master of Orion

Legendar sau nu, mai rar jocuri cu un pachet de voci atât de spectaculos, cum este cel cu care se mândrește reboot-ul jocului de strategie Master of Orion. Și cât se poate de SF, căci fanii genului vor recunoaște cu ușurință actori renumiți din seriale și filme renumite ale genului.

Cum ar fi… Mark Hamil (saga Star Wars și, printre altele, vocea lui Joker în Batman Arkham Asylum – joc full demențial cu revista noastră în această lună), Alan Tudyk (Firefly), Michael Dorn (Star Trek: The Next Generation), Kat Cressida (Haunted Mansion), John de Lancie (Star Trek: The Next Generation), Robert Englund (A Nightmare on Elm Street), John Kassir (Tales from the Crypt), Dwight Schultz (Babylon 5), Nolan North (seria Uncharted) and Troy Baker (The Last of Us), COME ON! … și lista continuă, credeți-mă pe cuvânt. Din acest punct de vedere, cei de la WG LAbs – divizia Wargaming care s-a ocupat de readucerea Orionului în prim-plan – nu s-au uitat la bani. Ne-a plăcut proiectul atunci când l-am văzut pentru prima dată la gamescom, dar nu i-a trecut niciunuia dintre noi prin cap că va avea parte de asemenea talent în materie de voci… Cam asta înseamnă să stai pe un munte de verzișori.

Cât despre joc, noul Master of Orion vrea să fie o renaștere a excelentului joc de strategie SF lansat în 1993, ce a pus bazele 4X-ului nostru cel de toate zilele de pe hărțile spațiale din zilele noastre. E clar că producătorii vor ca reboot-ul lor să rămână fidel moștenirii, iar în curând vom avea ocazia să aflăm și cât de bine le-a ieșit. 10 rase cu stil diferit de joc, mii de galaxii în continuă schimbare, sute de tehnologii aparte și zeci de nave își vor aștepta cuminți jucătorii din 26 februarie via Early Access pe Steam și GOG, dacă achiziționează varianta de colecție. Revenim cu hands-on preview în următorul număr al revistei NIVELUL2.

Și acum, să auzim VOCI!

Early Acces cu ediția de colecție:

3 Comentarii

 • melqart
  Publicat februarie 22, 2016 11:21 pm 0Likes

  Cum mama naibii eu nu am știut decât până acum că ați revenit?! Site, alea alea…

 • Tex
  Publicat februarie 24, 2016 8:47 pm 0Likes

  Noob 🙂

 • Razvan Dumitrescu
  Publicat martie 5, 2016 12:31 am 0Likes

  Se pare ca devine un must have and I must have it. 😀

Adaugă un comentariu