God of War şi mitologia nordică

După impactul făcut de noul God of War în cadrul E3, ni se oferă câteva detalii cu privire la decizia de a muta acţiunea în ţinuturile nordice.

Directorul jocului, Cory Barlog, ne-a transmis„Mulţi oameni, atunci când vorbesc despre mitologia nordică, se referă la vikingi. Însă există şi o minunată preistorie, a migraţiilor, ba chiar şi o altă perioadă, premergătoare acesteia. În era vikingilor se pomenea foarte des expresia „zeii ne-au abandonat” . Thor, Loki şi Odin au cutreierat pământul la un moment dat, însă astăzi nu mai sunt prezenţi. Vikingii luptă pentru ei, dar aceştia lipsesc. Ideea de bază este că ne aflăm în preistorie, când zeii încă erau prezenţi pe Pământ, alături de alţi monştri terifianţi.”

Este un spaţiu de lucru distractiv, oferindu-ne posibilitatea de a ne crea propriile reguli, unice şi noi, în cadrul acestei mitologii. Faptul că introducem un copil, schimbă felul în care lucrurile sunt abordate din punct de vedere creativ. Şi m-am gândit la cât de mare este potenţialul, în cazul în care Kratos va primi o a doua şansă.”

Entuziasmaţi pentru noul God of War? Este jocul care va vândut un PS4? Un titlu ce nu trebuie ratat!

Adaugă un comentariu