Dawn of War III Announce Trailer

Update:

Dawn of War III a fost confirmat în mod oficial prin intermediul unui trailer plin de acţiune. „Priviţi cum câmpul de bătălie este adus la viaţă, apoi la moarte, cum nu ați mai văzut niciodată. Afundaţi-vă din ce în ce mai mult în negura unui război fără de sfârşit, din perspectiva facţiunilor Space Marines, Ork şi Eldar.” Mai multe informaţii sunt disponibile aici.

Avem și screenshot-uri proaspete.


Veşti extraordinare pentru fanii RTS! Se pare că vom avea parte de un anunţ, astăzi, în jurul orelor 18:00, legat de celebra serie Warhammer 40.000: Dawn of War. Noile detalii vor fi oferite publicului prin intermediul canalului acestora de Youtube.

Primul joc din serie a fost lansat în anul 2004, cel mai recent titlu fiind din anul 2011, Dawn of War II Retribution. Jocurile au fost dezvoltate de studioul Relic Entertainment ce a fost cumpărat de către SEGA pentru suma de 26.6 milioane de dolari în urma falimentului THQ din 2013.

Articolul va fi updatat de îndată ce destule informaţii vor fi disponibile. Până atunci, ne-a fost pus la dispoziţie acest teaser video. Cine speră la un Dawn of War 3?

 

 

2 Comentarii

  • Pakistan
    Publicat mai 3, 2016 8:53 pm 0Likes

    Hell YEAH!!! no asta da stire! abia astept

  • Alexandru
    Publicat mai 4, 2016 9:08 am 0Likes

    cat am asteptat anuntul asta, abia astept sa-l butonez. mare pacat ca Relic nu prea mai are vreo sansa sa lucreze si la un Homeworld 3

Adaugă un comentariu