NEXT LEVEL Podcast 9: Confesiuni și Convulsiuni cu Raul

În acest episod puteți identifica exact consecințele consumului de alcool, despre care CNA-ul ne-a prevenit timp de câțiva ani buni.

Pentru a avea un punct de reper clar, după prima oră deja KiMO îl numește Andrei pe colegul nostru Adrian Dobrescu… după care începe să ofere mai multe informații decât ar fi fost nevoie despre povestea revistei NIVELUL2.

Toate aceste evenimente se produc în prezența lui Raul, un susținător de pe Patreon care privește (probabil) oripilat la felul cum sunt cheltuiți cei $5/episod pe care îi oferă.

La un moment-dat încercăm să avem o discuție despre ideea de monetizare a conținutului digital cumpărat prin conversia în criptomonede. Dezbatem problema capacității băncilor de a procesa microtranzacții și de a face față tuturor schimburilor care au loc pe internet, intrăm mai mult decât este cazul în termeni legali, după care revenim la probleme mai tangibile – precum berile din frigider.

Tot în acest episod veți afla și faptul că orice achiziție realizată astăzi pentru a procura revista NIVELUL2 nu mai generează niciun venit pentru societatea care a găzduit proiectul, ceea ce este o realitate tristă care rămăsese nelămurită până în acest moment.

Dar cumva, printre toate aceste discuții aparent aleatorii și lipsite de vreo legătură între ele, reușim să discutăm și despre jocuri, despre integritate jurnalistică și despre titlurile pe care la așteptăm cu nerăbdare pentru a le încerca și pentru a împărtăși opiniile cu voi.

Un susținător de pe Patreon ne-a spus că NEXT LEVEL Podcast este „Co-Optional Podcast după o lună în Vaslui”, iar acest episod 9 deservește ca o dovadă vie pentru această comparație. Pentru a compensa pentru această deviere de la temă, menționăm că episoadele 10 și 11 (pe care le-am înregistrat deja) sunt printre cele mai cuminți de până acum și surprind dezbateri ceva mai elaborate.

Nu în ultimul rând, le mulțumim lui Raul, Mihai (pe care îl veți cunoaște săptămâna viitoare), Andrei, Daniel, Porkus, Valentin și Viorel pentru sprijin și încredere.

Adaugă un comentariu