NEXT LEVEL Podcast #14: Got b00bs?

Atunci când un gamer ca noi primește un calculator de buzunar, cu siguranță nu îl va folosi pentru a extrage radicalul dintr-un număr complex și va tasta „80085” sau „5318008” doar pentru amuzament. Da, ați ghicit: episodul cu numărul 14 din podcastul NEXT LEVEL este despre glande mamare (denumite generic b00bs).

Dar în loc să evocăm amintiri din trecuturile noastre îndepărtate când experiențele erau mai degrabă tactile decât imaginare, am decis să vorbim exact despre sânii pe care nu i-am atins niciodată și nici nu vom avea ocazia: cei din jocuri.

Probabil că era normal ca în urma discuției aprofundate despre Yanet Garcia (și criza existențială a fiecărui gamer care are o prietenă și realizează cum timpul efectiv pe care îl poate dedica jocurilor se restrânge proporțional cu seriozitatea relației amoroase) să dezbatem și despre pixelii care îi pot substitui în întregime farmecele.

De la Lara Croft și până la personajele feminine din Mortal Kombat și Dead or Alive, există nenumărate exemple de reprezentări idealizate ale voluptății feminine. Cu siguranță nu am reușit să le abordăm pe toate, dar chiar am încercat să prezentăm problematica dintr-o perspectivă cât mai generoasă și intrigantă. Ni s-au alăturat la discuție și juniorii Mihai și Mihnea, deci am avut ocazia de a acoperi o arie ceva mai largă de jocuri și personaje feminine care ne-au rămas veșnic întipărite pe retină.

Și da, vă mulțumim pentru paternalism și acuzații de misoginie transmise telepatic, dar am abordat și alte subiecte în afară de pixelii mamari ai diverselor protagoniste din jocuri. Vă garantăm însă că la finalul episodului, este foarte puțin probabil să rămâneți cu altceva în minte în afară de b00bs. Pentru a intra în atmosferă, vă putem recomanda o melodie a băieților de la ZOB: aveți răbdare să ajungeți la refren și veți înțelege exact motivul. Vizionare/audiție plăcută și vă mulțumim pentru sprijinul necondiționat acordat pe Patreon!

Adaugă un comentariu