NEXT LEVEL PODCAST EP. 17: BEAT FAIL FT. ABRAMBURICA

Cine s-ar fi așteptat la un astfel de început pentru un episod din Next Level Podcast? Probabil că Vlad anticipase ce urma să se întâmple, dar noi, restul, am rămas profund marcați. Nu știm ce l-a împins pe colegul nostru să recurgă la această formă de exprimare artistică pe care mulți o cunosc sub denumirea de “rap”. Tot ce știm e că rezultatul a fost unul controversat, cu influențe post-moderne, un posibil experiment pentru a testa răbdarea ascultătorilor noștri.

Spre surprinderea tuturor, la finalul actului, Vlad se folosește de tehnica “drop-the-mic” și părăsește cadrul pentru întreaga parte a filmărilor. Pentru cititorii care au ajuns până aici și nu au avut curajul încă să descopere cum sună descrierea precedentă pe viu, vă anunț că după introducerea explozivă urmează presupunerile tuturor în legătură cu dispariția colegului nostru, dar nu numai.

Pe lângă faptul că așteptăm cu nerăbdare să vorbim despre E3 și ce jocuri ne atrag atenția, în podcastul acesta am discutat în lipsa lui Vlad de Quake 2 RTX, Stadia și Baldur’s Gate III. Totodată ne interesăm și de headshot-ul lui Kimo (pe care îl puteți găsi pe canalul de youtube NIVELUL2), jocul My Friend Pedro și pixel art games, despre care avem opinii din ambele tabere, dar și de ce întârzie review-ul la Mortal Kombat.

SURPRIZĂ! S-A ÎNTORS ÎN PODCAST, SAU POATE…

De nicăieri suntem întâmpinați de o scenă demnă de orice star rock controversat. Ultima imagine transmisă de camera video a lui Vlad surprinde contactul direct cu o chitară, urmată de o imagine contemplativă ce ne amintește de colegul nostru și care ne va urma până la final.

După ce ne revenim din șoc, mai vorbim și despre pasiunea lui KiMO, ce ține de câteva luni bune, care însă vine cu anumite probleme din cauza magnatului Activision și introducerea a tot mai multe paywalls. Veți afla care este legătura dintre The Witcher 3 și Euro Truck Simulator 2, vești despre noul Batman, noul Indiana Jones, păreri despre Persona 3 și grinding în cultura estică. De asemenea aflăm că se relansează Tamagochi, avem un nou sezon Black Mirror, impresii despre Cernobîl și despre excursii în ținuturi radioactive, dar și câte ceva despre Darksiders Genesis.

Pentru a putea da un sens titlului ales pentru acest episod, în următoarea parte ne legăm de amintirile fiecăruia cu Abramburica și răspundem la întrebările apăsătoare: “Care e legătura dintre Sandu Ciorba și Postal 3?” “Știm când va apărea Half-Life 3?” “Va merge Andreea Marin la E3?” și “Apare Busu la Next Level Podcast?”.

Deși avem tendința să credem că am fost ascultați pe tot parcursul podcastului de o a cincea entitate, nu avem cum să facem rost de dovezi concrete. În cinstea lui Vlad încheiem episodul într-un mod asemănător ieșirii spectaculoase, dar cu mult mai puțin stil. Tot ce putem spera e să ne revedem colegul și în episodul următor. În caz contrar, e posibil ca un nou invitat să își facă apariția, și anume Curaj, câinele lui Vlad, care ar putea prelua rolul de moderator, dar până acum aceasta este doar o speculație.

Vizionare plăcută!


Dacă vă place rezultatul final și vreți să ne oferiți o bere prin Patreon, puteți accesa acest link. Avem categorii pentru băieți buni și bo$$i, pentru iubitorii de sine care vor să apară pe sticlă alături de noi, dar și pentru idealiștii care cred că ar fi o idee bună să mai lansăm o revistă.

Toate contribuțiile sunt răsplătite cu acces în grupul nostru super exclusivist de Discord și privilegiul de a urmări cel mai nou episod din podcast cu o zi înaintea tuturor. Mai mult, numele vostru va apărea în introducere, astfel încât să-i puteți arăta mamei pe ce dați banii.

3 Comments

  1. Stefan iulie 5, 2019
    • Vlad Costea iulie 8, 2019
  2. Stefan iulie 9, 2019

Leave a Reply