ACȚIUNE! şi reacţiune – Săptămâna 26

Filmulețele, trailer-ele, prezentările și show-urile cu gust ludic, ale săptămânii cu numărul 26 – 2015.

Trailers/Pub:
Portal Stories: Mel
Cum Valve nu pare că o să creeze vreodată Portal 3 sau măcar o continuare, side story, orice, pentru partea a doua (deşi… cu noile tehnologii VR ce stau să apară… nici nu vreau sa-mi imaginez cât o să vomite lumea datorită răului de mişcare), fanii au decis să-şi creeze singuri poveştile şi aventurile. Steam urlă cum că Mel e unul din cele mai bune moduri create până acum pentru Portal 2.

Resident Evil: Real
Unul din acele jocuri pe care cel mai probabil nu le vom juca niciodată. Capcom a creat un cabinet cu proiecţii tridimensionale pentru parcul de distracţii al Studiourilor Universal din Japonia. Oare te forţează să porţi şi casca?


Art Academy: Home Studio
Înțeleg şi apreciez faptul că Nintendo nu lansează nimic în grabă, dar, WTH Ninti. Tableta Wii U-ului este perfectă pentru aşa ceva. Chiar şi după 2 ani şi jumătate de la lansarea consolei…

World War Toons
Lângă toate marile nume şi bombe aruncate în acest an la E3, WWT aproape că a trecut neobservat. Aproape. Îmi plac trailerele şi umorul.

Patch 6.2 – Fury of Hellfire (WoW)
Era o vreme când toate filmuleţele cinematice lansate de Blizzard arătau excepţional, eram mereu uimit de calitatea lor, cel mai bun CGI al industriei. Compania avea mai mulţi angajaţi în echipa care crea astfel de clipuri decât în toate cele care creau jocuri la un loc. Ori nu mai fac faţă, ori au redus personalul, ori nu le mai pasă… Poate toate 3 la un loc.

Necurate/Inspiraționale:
Final Fantasy 7 Remake, Reactions – 7 Hour Compilation
Cât de multă lume iubeşte şi doreşte un FF7 adus la zi? Incredibil de multă lume. 7 ore de lume şi reacţii frumoase, pline de pasiune şi nebunie.


Bonus – pentru mulţi Shenmue 3 a fost ştirea mai bună.

Mortal Kombat X – new hidden Brutalities
Spoiler?! Oare aceste filmuleţe pot fi considerate spoilere? Ultimul update MKX a adus cu el noi brutalităţi.The Rush
Zergii invadează o colonie Terrană în acest film Starcraft creat de fani. Neaşteptat de dur, neaşteptat de bun.

Epic Azir penta
Câteodată tot universul e împotriva ta. Quirlzts reuşeşte un (atât de rar) penta kill in LoL dar, în acelaşi timp, tâmpii coechipieri decid să capituleze…

Super Mario World Blindfolded in 23:14
Super Mario terminat legat la ochi… fuck off!!!

Mario Is Unreal
Mario refăcut în Unreal?!

www.motion-sim.cz 4×4 Simulator is released for sale
Costă cam cât o maşină, dar, viitorul arată atât de bine… Cam ca în al doilea filmuleţ, doar o prezentare pentru moment.


4 Comentarii

Adaugă un comentariu