NEXT LEVEL Podcast 4: Call of Duty, Mario Maker 2, Amintiri despre Level

După lupte seculare ce au durat 2 luni, NEXT Level Podcast revine într-o formă relativă și discutabilă. Legenda spune că Aidan, Kimo, Adrian, Marco și Vlad au programe foarte încărcate și slujbe care nu prea le permit să se intersecteze decât atunci când alinierea Pământ – Venus – Saturn este perfectă.

Ținând cont de aceste condiții, formula s-a redus la Pământ și Soare, alcătuind echivalentul opinării gameristice pentru teoria heliocentrică. Cu alte covinte, episodul 4 al Next LEVEL Podcast îi include doar pe Kimo și Vlad, aflați într-o tentativă tardivă de a bate la calul mort (din Red Dead Redemption 2 sau Legend of Zelda: Breath of the Wild, depinde pe cine întrebi).

Pe parcursul a 90 de minute, Kimo și Vlad reușesc să fie ceva mai puțin plictisitori decât un meci de fotbal din Liga 1, discutând diverse teme care variază între știri din industria jocurilor, plâns de milă și pasiune pentru ciocolata Africana (obligatoriu cu stafide).

Kimo își mărturisește noua dependență față de Call of Duty: Black Ops 4, anunță intenția de a porni un canal de Twitch și sugerează mai mult sau mai puțin subtil că premiile prezentate în cadrul episodului 3 vor fi probabil oferite în timpul streamurilor.

Pe de altă parte, Vlad reflectă cercul vicios Nintendo în care se învârte, expunând opinii despre Legend of Zelda: Breath of the Wild (pe care nu a reușit să-l termine în 3 luni de joacă inconsecventă) și prezentând fanboy-isme legate de noul Super Mario Maker 2 anunțat pentru consola Switch. Dacă vă întrebați dacă a renunțat între timp la Pokemon Go, atunci răspunsul este „NU”.

Într-o notă mai serioasă, despre podcastul NEXT LEVEL

Dacă înainte exista o temă recurentă care se rezuma destul de succint la întrebarea „Când apare revista?”, acum probabil că există o fracțiune dintre prietenii proiectului NIVELUL2 care se întreabă despre frecvența podcastului.

Inițial, ideea era de a avea minim 3 participanți și de a face episoade cel puțin o dată la două săptămâni. Două luni mai târziu, am descoperit că nu putem urma formula din cauza problemelor personale pe care fiecare membru se întâmplă să le aibă.

Prin urmare, s-a stabilit că înregistrările vor avea loc duminica seară după ora 21. Cât timp KiMO sau Aidan fac parte din podcast, atunci se poate considera că tentativa merită numele de „NEXT LEVEL”.

Dacă există printre voi persoane interesate care vor să ia parte la înregistrări, atunci sunteți încurajați să vă înscrieți. Lăsați un comentariu cu e-mailul și vă vom contacta în funcție de program și disponibilitatea din ziua respectivă – în principiu, nu putem avea mai mult de 2 invitați într-o singură ediție tocmai pentru că vrem să asigurăm calitatea podcastului.

6 Comentarii

 • Sol
  Publicat martie 12, 2019 11:44 pm 0Likes

  Apreciez sinceritatea din acest articol. O sa va ascult in continuare si sper ca proiectul sa aiba viata lunga. Incercati sa il aveti mereu pe Aidan – episodul cu el a fost cel mai bun. Ajuta si faptul ca el chair joaca titluri recente, deci poate dezvolta subiecte de actualitate.
  Cat despre suport financiar… cred ca prima data e nevoie de o perioada de imbunatatiri si consecventa din partea voastra. Eventual, poate folositi swag-ul pe care il dati ca premiu ca incentive sa atrageti sustinatori pe Patreon. (gen tombola pentru subscribers)

  • Vlad Costea
   Publicat martie 13, 2019 1:23 am 0Likes

   Mulțumim mult! Chiar acum lucrez la episodul 5 și îl voi pune pe site. Și da, îl are pe Aidan 🙂

  • Aidan
   Publicat martie 13, 2019 9:52 am 0Likes

   Hehe, m-am bagat si eu in episodul nou! Promit sa nu le mai ratez pe urmatoarele :*

 • Lucian
  Publicat martie 14, 2019 11:28 am 0Likes

  Hm, după data de 29 decembrie a anului trecut, am tot aşteptat un nou episod de podcast. Lunile treceau, anotimpurile se schimbau,la rubrica de necrologuri nu apărea nici un deces al podcast-ului, speranţa se ducea şi ea….
  Dar iată, planetele s-au aliniat şi apar încă două episoade pe care de-abia aştept să le savurez în weekend. Sunteţi haioşi, cu o vastă experienţă în domeniu, aţi prins începuturile gaming-ului în România, aţi jucat nenumărate titluri fabuloase. Eu vă doresc mult succes şi vă apreciez pentru ceea ce faceţi, iar dacă mai aveţi nevoie de nişte idei pentru temele de discuţie ale podcast-ului, am câteva care îmi trec prin cap. O zi frumoasă şi succes.

  • Aidan
   Publicat martie 14, 2019 2:36 pm 0Likes

   Multumim, Lucian! Poate vrei sa participi alaturi de noi? Vlad a propus o discutie cu invitati din randul cititorilor 😉 Join up!

 • Stefan
  Publicat martie 21, 2019 11:43 pm 0Likes

  Acum am văzut că a revenit podcastul. Mă bucur că există ideea de a apărea mai regulat. Aș vrea si eu să interacționez cu voi în timp real atunci când se va putea. Felicitări si succes in continuare

Adaugă un comentariu