NEXT LEVEL Podcast 7: Microagresiuni și Microtranzacții

În premieră absolută, un episod al podcastului NEXT LEVEL explorează tematicile actuale ale YouTube-ului autohton. Și dacă va fi să râdem vreodată cu poftă în timpul emisiunii pe care o producem, atunci cu siguranță nu o vom face niciodată mai bine decât la momentul 1:16:30, când am găsit inspirația divină în producțiile Andrei Gogan.

Dar lăsând micile bârfe și can-canuri la o parte pentru a reveni la jocuri, acest episod abordează cu nostalgie tema alienării: își mai amintește cineva de vremurile când o consolă de jocuri însemna posibilitatea de a te juca alături de prieteni care veneau la tine în vizită? Știți voi, acea eră când dezvoltatorii de jocuri depuneau eforturi suplimentare pentru a introduce moduri cooperative sau split-screen, astfel încât jucătorii să poată să se bucure împreună de monumentul de artă digitală pe care l-au cumpărat.

Aidan este din nou sufletul petrecerii și, atunci când nu ține predici despre starea actuală a industriei de gaming, povestește cu patos despre zilele când juca World of Warcraft pe un sistem care nu suporta afișajul grafic și participa la LAN party-uri alături de prieteni. Dacă ascultați până la final, veți afla și o întâmplare amuzantă cu un coleg de facultate care organiza atât de multe evenimente de gaming încât rudele începuseră să-l bănuiască de orientări sexuale deviante.

Alte jocuri menționate includ Heroes of Might and Magic 3 (și magicul mod „Hot Seat”), SWAT 4 și Fifa 96. Am mers cu nostalgia până la capăt, doar pentru a ne prăbuși icaric în fața divertismentul contemporan mioritic. Andra Gogan are 7 milioane de vizualizări la un simplu video, iar noi ne facem griji că un episod din podcast nu reușește să strângă 300 de accesări în două săptămâni.

Și da, Google Stadia este permanent în centrul atenției, dar prin intermediul unor nume alternative precum Staropramen. Vizionare plăcută!

2 Comentarii

 • Stefan
  Publicat aprilie 1, 2019 12:50 pm 0Likes

  Povestea cu cuiele.. Doamne.. Și acum mi o amintesc. Una din poveștile pentru copii.. Pe aceeași poziție cu Puiul

  • Aidan
   Publicat aprilie 2, 2019 2:51 pm 0Likes

   Eu o stiu de la duamna profesuara de religie 😀

Adaugă un comentariu