Nintendo desemnează un nou distribuitor pentru regiunea Balcanică

Veşti noi, bune şi pentru noi, din partea companiei Nintendo! Nintendo of Europe GmbH are plăcerea de a confirma faptul că de la 1 octombrie 2016, CD Media SE va deveni reprezentantul său local regional de distribuție pentru Grecia și regiunea balcanică (Grecia, Bulgaria, Cipru, Albania, Republica Macedonia, România, Croația, Slovenia, Bosnia și Herțegovina, Muntenegru, Serbia).

Cu această ocazie, Satoru Shibata, Președinte al Nintendo of Europe, a declarat că „Suntem foarte bucuroși să începem cooperarea noastră cu CD Media și am dori să le mulțumim tuturor fanilor Nintendo din Grecia și teritoriile învecinate pentru sprijinul lor continuu pentru francizele noastre. Credem că CD Media are o echipă și o infrastructură de servicii foarte puternică în regiune pentru a livra conținutul nostru„.

Mai mult de atât, Spiros Jamas, Preşedinte al CD Media, ne transmite şi el că „Suntem absolut încântați și onorați că am fost selectați de către Nintendo of Europe ca partener de distribuție regională. Acesta este un moment crucial în dezvoltarea noastră ca lider în distribuția de divertisment digital în regiune. Ne angajăm să oferim fanilor Nintendo și consumatorilor din regiune servicii și suport exemplare.”

Pentru mai multe informaţii vă pun la dispoziţie site-ul local al Nintendo, pagina de FaceBook gestionată de CD Media, respectiv paginile de Twitter, Twitch şi Instagram ale Nintendo of Europe!

Adaugă un comentariu