NIVELUL2 CAUTĂ MESERIAȘI!

Plănuim de ceva vreme îngroșarea rândurilor pe site, iar acum a sosit, în sfârșit, momentul să demarăm prima campanie de recrutare sub sigla N2.

Vrei să fii cu noi pe NIVELUL2? Primul post pe care îl punem la bătaie este cel de redactor știri la site. Dacă doritorii se pricep și la poezie grea, gen review/preview/speciale, cu atât mai bine. Experiența în domeniu constituie un avantaj. Un blog, un articol pierdut într-un colț al internetului, orice, numai pe gaming să fie. Şi heavy metal.

Candidatul ideal este la curent cu tot ce se întâmplă în industrie. Căutăm gamer (ne)serios cu experiență vastă la butoane și în pensulă, entuziast, mare pișicher și băutor de bere în cantități industriale. Sau gameriță. Trecem cu vederea peste ultima calitate, numai dacă poezia candidatului reușește să ne țină lipiți de sticlă. Sau de foaie, dacă va fi cazul și îl țin balamalele. Să nu se teamă de dușman, dar să dea cu el de pernă într-o manieră elegantă. Prostia, incultura, mizeria umană nu ne interesează și trebuie ținute la distanță. Sau puse cu botul pe labe. Și mai bine, să aducă lumină acolo unde este doar întuneric. Dacă știe karate, taekwondo, kung fu și alte cuvinte în limba chineză, cu atât mai bine.

Ce are de făcut băiatu’/fata? Să muncească, evident. Nu chiar până la epuizare, dar s-o facă cu plăcere și talent. Să producă cel puțin cinci materiale relevante pe zi. În mare, știri scrise într-o manieră cât se poate de originală. Una mică, una mare… Lectură frumoasă să fie.

Ce primește băiatu’/fata? Păi prima lună e cam de probă. Dacă se ține bine, luna următoare intră pe salariu. Sau mai repede, depinde numai de el/ea. Asigurăm îndrumare. De jocuri nu mai zic. Dacă e băiat/fată cu valoare, primește jocuri meseriașe la review și crește mare. Vedetă N2. Tata lor. Sau mama…

Important: CV-ul trebuie să fie însoțit de un document text, care să conțină patru, cinci materiale din categoria Știri. Echivalentul unei zi de muncă. Cine se simte in stare, poate include si articole din alte categorii, dar minimum trei știri tot trebuie să fie.

Vârsta minimă a candidatului: 18 ani. Să cunoască limba engleză (scris și vorbit) la nivel avansat.
Domiciliul de reședință nu este important, pentru că se poate lucra remote.

P.S. dacă valoarea dă pe dinafară, mai aducem un scaun.

WANT SOME?

CV la kimo@nivelul2.ro

26 Comentarii

 • Mr. W
  Publicat iulie 8, 2015 2:38 pm 0Likes

  Colaboratori moca nu vă trebuie? Sunt dispus să scriu câte ceva, fără remuneraţie, când mă apucă inspiraţia. Vă trimit, dacă vă place îl semănaţi pe „sait”, dacă nu, îmi faceţi cadou oareşce mişto-uri, ca acolo unde-mi stau labele să-mi stea şi botul.

  • KiMO
   Publicat iulie 8, 2015 3:15 pm 0Likes

   Incearca. Poeziile se trimit pe adresa mentionata in text 🙂

  • Mr. W
   Publicat iulie 8, 2015 3:21 pm 0Likes

   Roger aia.

 • Demolishor
  Publicat iulie 8, 2015 5:19 pm 0Likes

  In CV este obligatoriu de postat si: Locul nasterii, Numarul de telefon, Adresa, Starea civila, Nationalitatea? Daca s-ar putea preciza cu exactitate ce trebuie sa contina acel CV, ar fi nemaipomenit. Daca nu, va rog sa imi raspundeti macar la intrebarea pusa. Long live Nivelul 2.

  • KiMO
   Publicat iulie 8, 2015 5:24 pm 0Likes

   mai putin starea civila 🙂

  • Demolishor
   Publicat iulie 8, 2015 5:39 pm 0Likes

   Multumesc.

 • Demolishor
  Publicat iulie 8, 2015 9:51 pm 0Likes

  Un deadline exista?

  • KiMO
   Publicat iulie 8, 2015 10:44 pm 0Likes

   Nu chiar. Dar speram sa incheiem selectia pana pe 23 iulie 2015.

 • Mihai
  Publicat iulie 9, 2015 8:17 am 0Likes

  Putin offtopic, revista mai aveti? O gasesc in chioscuri daca da? Sunt un fan vechi de pe vremea cand aveati Septera Core pe CD adica acum vreo 10 ani.
  Ontopic. Ma pregatesc saptamana aceasta, si va trimit si eu una alta.

 • Ovidake
  Publicat iulie 9, 2015 9:00 am 0Likes

  ‘Na ziua, as avea o intrebare. In trecuturi am mai scris niscai tutoriale si cateva review-uri pentru soafte utile si enteresante. Iar daca e sa mai sapam un pic in SiVi-ul meu gasim si cateva luni de voluntariat (sau internship, cum ii zice acuma) intr-o televiziune celebra unde realizam stiri cu americani si rusi, extraterestrii sau pisici straine celebre; pe scurt ma ocupam de stirile externe. Ce ziceti, pusca profilu’ meu cu ce cautati voi?

 • Caleb
  Publicat iulie 9, 2015 9:25 am 0Likes

  Pentru model de CV https://europass.cedefop.europa.eu/ro/documents/curriculum-vitae/templates-instructions e mai simplu decât să întrebi ce trebuie inclus. Sunt acolo toate şi dai ce informaţii vrei din alea pe care le consideri tu irelevante sau mai sensibile.

 • Scriminti Augustin
  Publicat iulie 10, 2015 12:55 pm 0Likes

  „Vârsta minimă a candidatului: 18 ani.” C’mon m8. Sigur nu vreti pe cineva sub 18 cu juma’ de norma sau gratis?

 • Lucian
  Publicat iulie 17, 2015 10:56 am 0Likes

  Este mult, foarte mult 5 articole zilnic. Nu poti face articol din piatra seaca practic, la un calcul simplu ies 150 de aicole luna despre gaming….wow. Mult, nici IGN sau celelalte publicatii mari la nivel mondial nu publica atatea, sau daca o fac, nu cu ajutorul unei singure persoane

 • Caleb
  Publicat iulie 17, 2015 2:07 pm 0Likes

  Lucian, întâi citeşte bine textul lui KiMO. Este vorba despre redactat Ştiri în primul rând. Workload-ul se poate negocia dacă se dovedeşte că scrii bine şi articole, cel mai probabil.

  • Lucian
   Publicat iulie 17, 2015 2:35 pm 0Likes

   Caleb, am citit cu atenție, însă eu asta înțeleg din ,,Ce are de făcut băiatu’/fata? Să muncească, evident. Nu chiar până la epuizare, dar s-o facă cu plăcere și talent. Să producă cel puțin cinci materiale relevante pe zi. În mare, știri scrise într-o manieră cât se poate de originală. Una mică, una mare… Lectură frumoasă să fie ”

   Pe de altă parte, nu trebuie implementată ideea de spam în mintea cititorului, decât mult și…rau, mai bine moderat și bun 😛

  • KiMO
   Publicat iulie 17, 2015 3:32 pm 0Likes

   Gresit. Pentru o stire stufoasa nu ai nevoie de mai mult de o ora. Nu trebuie sa le transformi in foiletoane pe toate. Patru ore de munca, cu pauzele aferente intre, eu zic ca nu e mult.

  • KiMO
   Publicat iulie 17, 2015 3:33 pm 0Likes

   Si nu trebuie sa le pui pe toate odata. Una acum, urmatoarea peste doua ore… poti sa pui si la 8 seara, nu te opreste nimeni.

  • Lucian
   Publicat iulie 17, 2015 4:03 pm 0Likes

   Stați putin, nu va suparați, nu mi-o luați în nume de rău. Eu nu am spus ca nu se poate, am spus că, consider ca este mult, acum părerile sunt împărțite. Dar în esență, mă refer a faptul că la numărul ăsta de redactări subiectele se vor epuiza foarte rapid, apoi o să fi nevoit să postezi știri mai puțin interesante pentr a face target-ul. Ceea ce spuneam și mai sus, să nu cumva să se ajungă la ideea de spam. Eu aș fi de părere că poți posta și 10 articole într-o zi daca ai material și domeniul abundă, însă în zilele mai secetoase unul doua mai bine puse la punct și interesante ar fi mai potrivite.

  • KiMO
   Publicat iulie 17, 2015 4:14 pm 0Likes

   Nu trebuie sa fie ceva strict legat de gaming. Mai sunt si filme pe lumea asta, tehnologii, gadget-uri.

 • KiMO
  Publicat iulie 17, 2015 3:34 pm 0Likes

  Cine are chemare, eu zic ca se descurca foarte usor.

 • Mr. W
  Publicat iulie 17, 2015 4:17 pm 0Likes

  Pentru cine nu crede că se pot pune 5-10 ştiri pe zi, uitaţi-vă la themittani.com – se poate fără probleme.

 • Caleb
  Publicat iulie 20, 2015 7:59 am 0Likes

  Nu e workload deloc mare, asta pot spune din experienţă. Depinde şi cât de bine e documentat, cât de ok scris, dar în principiu, ce zice KiMO e adevărat, patru ore sunt destul timp şi poţi programa ştiri scrise în avans să apară ulterior 🙂

 • tudro
  Publicat iulie 24, 2015 5:44 am 0Likes

  Ati reusit sa alegeti? Ca tot astept anuntul cu ‘am gasit 10 redactori brici si o sa scoatem revista bilunar’ 🙂

 • Demolishor
  Publicat iulie 27, 2015 3:58 pm 0Likes

  Ce se mai aude cu rezultatul? Macar un update ceva?

 • generator
  Publicat iulie 30, 2015 11:47 am 0Likes

  Anything new? O veste ceva? 🙂 Sau Kimo e in vacanta? 😀

 • Demolishor
  Publicat august 21, 2015 10:55 am 0Likes

  Liniste si pace.

Adaugă un comentariu