Un nou trailer pentru Deus Ex: Mankind Divided

Fani ai universului Deus Ex, cyberpunk sau conspiraţiilor, ce zilnic par mai reale decât ar trebui, ceea ce vă face să hohotiți un pic mai îngrijorați? Atunci bucuraţi-vă, pentru că Square Enix și Eidos Montreal ne oferă un nou trailer pentru Deus Ex: Mankind Divided, pe numele său 101, cu o durată de 6 minute!

Îl vom urmări pe Adam Jensen, agent anti-tero al Task Force 29, ce dorește să se asigure că evenimentele neplăcute din trecut nu se vor repeta. Suntem în anul 2029, iar oamenii augumentaţi au devenit proscrişi ai societății. Jensen este forţat să lupte într-o lume ce îl urăşte nu numai pe el, ci şi pe cei asemănători lui. Înarmat cu un arsenal de ultimă generație, dar şi cu noi abilităţi, acesta trebuie să aleagă abordarea corectă, alături de încrederea în persoanele potrivite, pentru a descoperi o vastă conspiraţie mondială!

Trailer-ul este narat de către însuşi Adam Jensen, sub forma unei mici investigaţii. Intrăm în apartamentul acestuia și vizităm noi locaţii europene, precum Praga. Noi detalii despre poveste dar şi despre noile modificări ale lui Adam ne sunt dezvăluite, ne întâlnim cu vechi cunoştinte și cunoaștem personaje noi, fiecare cu propriile lor agende.

 

Adaugă un comentariu