Noi detalii inedite legate de ediţia a 5-a a Final Frontier România

Noi detalii inedite legate de ediţia a 5-a a Final Frontier România au fost puse la dispoziţia noastră aşa că fiţi atenţi! Nu veţi regreta!

În postul meu precedent v-am vorbit pe larg despre acest eveniment şi ceea ce oferă. Mai exact, Final Frontier (ce a ajuns la a 5-a ediţie) este singurul târg de carte SF & F specializat din România. Evenimentul va avea loc în zilele de 2 şi 3 Aprilie între orele 11:00-19:00 (week-end, deci sunteţi liberi) la Connect Hub (B-dul Dacia, 99 Piaţa Spaniei, Bucureşti).

Însă astăzi am pus mâna pe detalii picante ce vă vor deschide apetitul. Munca de spion e grea, dar răsplata este informaţia. Deci începem în forţă:

 • Pâna la 50% reducere la cărţile editurilor Nemira, Art – Paladin, Tritonic, Millennium Books, Crux, RAO, Hecate sau dacă doriţi romane de ultimă oră (însă doar în limba engleză), aveţi la dispoziţie editura Books Express
 • Ai o obsesie acceptată de societate legată de board games? Red Goblin îţi sare în ajutor sau dacă preferi benzile desenate vei fi salvat de cei de la HAC!BD, The Walking Dead și LEX Shop.
 • Avem şi un Board Games Corner by Creative Board Gaming ce te aşteaptă pe tot parcursul weekend-ului dacă vrei sa devii ăl mai bun însă nu uita – eu nu mă las bătut uşor. Şi dacă pierzi, aştept o cinste!
 • Duminică, 3 Aprilie, orele 12:00 – şansa ta de aţi arăta măiestria în  Middle Earth Quest sau la The Lord of the Rings: The Return of the King Deck-Building Game, totul alături de cei din Societatea Tolkien România.
 • Eşti pasionat de scris (aşa ca mine, diferenţa fiind că la ce noroc am eu în viaţă, poate doar motanul îmi va citi manuscrisele), vrei să creezi o bandă desenată sau să înveţi limba elfă pentru a avea mai multe şanse la…înţelegi tu. Eh, pentru asta există ATELIERELE, unicate anul acesta în cadrul târgului, unde îţi vei putea arăta talentul sau învăţa noi lucruri mistice numai bune de pus în practică!
 • May the force be with you, sâmbătă, 2 Aprilie, de la orele 14:00 în timp ce te vei lupta pentru marele premiu în cadrul turneului de Star Wars Trial, susţinut de cei de la Club Star Wars România! Ce premiu? Poate doar un Holocron Jedi realizat cu ajutorul HProps şi oferit the CSWR? Sună bine ştiu!
 • Societatea Tolkien România nu se lasă mai prejos şi vă invită la rândul lor la un concurs de FanArt cu premii surpriză (au securitatea mult mai bună decât mă aşteptam, n-am pus mâna pe detalii)
 • Artistul Octav Ungureanu muncește de zor la o expoziție de ilustrații iar şansa voastră de a vă întâlni scriitorii preferaţi o aveţi numai în cadrul Final Frontier – Marian Coman,  Michael Haulică, Marian Truță, Dănuț Ungureanu, Ioana Vișan, Oliviu Crâznic, Florin Pîtea. Săriţi cu autografele!
 • Nu, nu am terminat pentru că după aşa un weekend nu vă puteţi întoarce cu mâna goală! Deci, în spiritul Crăciunului întârziat precum iubirea vieţii mele, cei de la Game Art, Nyx Art și WizzArt Room pregătesc tricouri și alte accesorii pictate în stilul SF.

Noi detalii inedite legate de ediţia a 5-a a Final Frontier România

Evenimentul este susţinut de către Bookblog.ro iar pentru mult mai multe vă pun la dispoziţie, Finalfrontier.ro, pagina evenimentului de pe FaceBook, întregul program al weekendului şi nu în ultimul rând, o listă completă a expozanţilor!

Deci, fără doar şi poate, vă aştept pe toţi la unicul şi singurul târg specializat de carte SF & F, ce s-a extins cu mult peste această nişă, pentru a avea împreună un weekend plăcut şi plin de aventuri!

La bulivardul intergalactio-medieval birjar…sau cam aşa ceva!

2 Comentarii

 • Sorin M.
  Publicat martie 29, 2016 1:49 pm 0Likes

  Ma bucur sa vad astfel de stiri aici, multi gameri sunt si fani SF/BD/Board Games dar am ceva de comentat pe un ton neutru:
  1)Legate de*
  2)Peste tot unde se comunica aceste informatii, editura EAT Comics e trecuta „The Walking Dead” si mi se pare wrong. Dar poate au cerut ei asta?…
  3)De ce nu e si Nivelul 2 acolo? 🙁

  • Taar
   Publicat martie 29, 2016 2:16 pm 0Likes

   1. Rezolvat
   2. In comunicatul oficial primit de mine, este numit The Walking Dead. EATComics din cate stiu nu ofera doar TWD iar acest eveniment s-ar axa strict pe acest titlu (cand ne referim la benzi desenate de la EATComics). Plus ca, TWD are propiul website separat de EATComics (ai trimitere in articol), ceea ce ii ofera o oarecare individualitate.
   3. Nu ti-as putea comunica ceva oficial, insa eu personal am sa incerc sa ajung. Deci, chiar daca sunt singur, Nivelul 2 tot ar fi reprezentat si in carne si oase 😛

   4. Placerea mea sa raportez astfel de stiri pentru voi! Pana la urma cu cat mai multe astfel de evenimente si la noi in tara, cu atat mai bine. Avem si targuri, avem si Con-uri, avem si cateva magazine/baruri de specialitate. Incet incet.

Adaugă un comentariu