Noua misiune din The Division este prea grea

Noua misiune din The Division este prea grea pentru proiectantul șef al echipei, Mathias Karlson dar și pentru proiectantul economic șef, Andrada Gregiuc. Aceștia nu au reușit sa termine cu brio misiunea, chiar ei informându-ne de acest lucru în cel mai recent podcast (varianta audio), varianta în text fiind disponibilă aici.

Gregiuc a confimat dificultatea sporită când aceasta a fost întrebată de subiect, în comparație cu conținutul deja existent în joc. Karlson a spus că alături de această dificultate nemiloasă, răsplata este pe măsură, fiind încrezător într-un răspuns plăcut din partea jucătorilor, după ce aceștia vor vedea despre ce este vorba.

Noua misiune aduce situații inedite gameplay-ului de până acum, noi mecanici de joc, noi strategii, și chiar situații în care veți fi puși față în față cu un APC (transportator blindat). Și da, va trebui să îl distrugeți! Patchul 1.1 va aduce o multitudine de alte îmbunătățiri iar pe 12 Aprilie, celebrul bug, distrugător al sesiunilor de joc, ar trebui să fie rezolvat (am acoperit subiectul în acest articol precedent). Până atunci, dă-i cu drona mă, dă-i să zacă și ia-i loot-ul!

 

2 Comentarii

 • Mr. W
  Publicat aprilie 7, 2016 4:15 pm 0Likes

  „Fiind confident”?
  Poate „fiind încrezător”, că nu am impresia că i se confesează careva.

  • Taar
   Publicat aprilie 7, 2016 4:25 pm 0Likes

   Mersi pentru corectare, i-a facut autocorect înapoi in engleza, Doamne urasc cand se intampla asta!

Adaugă un comentariu