Bug masiv pentru The Division

Bug masiv pentru The Division ce afectează din ce în ce mai mulţi jucători. Majoritatea rapoartelor indică această situaţie în cazul creării backpack-urilor de tier maxim. Imediat după, backpack-ul dispare din inventarul jucătorului, acesta fiind lăsat într-un loading screen infinit. Puteţi observa acest lucru, în detaliu, în videoul de mai jos:

Userii adepţi ai site-ului Reddit au raportat deja această problemă, de multiple ori, pe subreddit-ul The Division, însă fără noroc, timp de cel puţin o săptămână. După cum ne informează unul dintre aceştia, pe lângă nenumăratele postări, jucătorii au folosit şi linia de relaţii cu clienţii, respectiv forumurile pentru suport tehnic. Tot ce au primit în schimb au fost 1-2 mesaje de la un moderator spunându-le să nu mai facă spam.

Community manager-ul Ubisoft, Natchai Stappers, a postat astăzi pe forumul Ubisoft, cerând jucătorilor informaţii cât mai diverse, precum platforma pe care o folosesc, dacă au creat item-ul sau de cât timp cei afectaţi nu au acces la cont. A precizat în special că rezolvarea acestui bug este o prioritate pentru echipa care lucrează din greu la găsirea unei soluţii.

The-Division-Noch-vor-Release-bereits-ein-Nachfolger-geplant2

Ieri, serverele The Division, au fost pentru o bună perioadă de timp oprite, datorită implementării ultimului patch, 1.02, ce a adăugat o mulţime de schimbări, bug fixes şi eliminarea bine-cunoscutei Loot Cave. O listă completă a detaliilor noului patch poate fi găsită aici.

Tom Clancy’s The Division este cel mai recent titlu din franciza Tom Clancy, lansat de Ubisoft în data de 8 martie (oare dacă cumpăram ăsta în locul florilor credeţi că mai aveam vreo şansă la o viaţă normală?) fiind disponibil pe PC, XONE şi PS4.

 

1 Comentariu

  • Narcis Nedelcu
    Publicat martie 24, 2016 7:50 am 0Likes

    Imi place jocul foarte mult, unul dintre cele mai reusite scoate de Ubisoft in ultima perioada, dar pretul pentru Romania cel putin pana in prezent mi se pare foarte mare.
    P.S incercati in emailurile pe care le primesc abonatii sa atasati la coverul din interior si link catre articol este mai profi asa, multi au tendinta sa dea click pe imaginea din email decat pe un link 🙂

Adaugă un comentariu