Open Beta pentru Battleborn

Open Beta pentru Battleborn fix de pe pagina acestora de Steam. Mai exact, puteţi downloada clientul necesar accesului la versiunea de Windows a jocului celor de la Gearbox.

Veţi putea juca singuri în Story Mode sau alături de alţi cinci prieteni (co-op), pe parcursul a două întregi episoade – The Algorithm şi Void’s Edge. Dacă preferaţi competiţia, aveţi la dispoziţie două moduri de joc competititve – Incursion şi Meltdown – în care vă veţi putea măsura forţele împotriva altor jucători.

Open Beta pentru Battleborn

Veţi începe cu şapte eroi iar pe parcursul aventurilor voastre în care veţi creşte în nivel sau completa obiective, alţi eroi vor deveni disponibili. Sistemele de progresie multiplă vor putea fi testate fie în Story Mode, fie în Multiplayer, astfel încât veţi primi experienţă pentru augmentările Helix (temporare) dar şi pentru nivelele de Command Rank şi Character Rank (permanente).

Evenimentul se încheie pe 18 Aprilie, mai multe detalii puteţi citi fix aici şi nu uitaţi – tot ceea ce câştigaţi sau deblocaţi (iteme, caractere noi, experienţă etc) pe parcursul acestui Open Beta nu se va transfera în versiunea retail a jocului, după lansarea oficială. Joacă plăcută!

Adaugă un comentariu