Opera de artă inspirată de Castlevania după care să salivați

Tocmai când mă întrebam ce aș putea pune în ramă și atârna pe pereți ca să mă dau mare în fața prietenilor, am dat de minunăția asta.

Lucrarea, ce îi aparține artistului Kilian Eng și este realizată sub licență Konami, este inspirată de seria clasică de jocuri Castlevania, ce poartă semnătura Konami Digital Entertainment.

Minunăția este disponibilă în două variante, iar dacă vă face și vouă cu ochiul, ați face bine să vă hătărâți cât mai repede, căci ediția este una limitată. Lucrarea este disponibilă în două variante de culoare, ambele arată la fel de bine și sunt numerotate manual, iar pentru 99 euro plus transport primiți certificarea Art Giclee™ și un Certificat de Autenticitate. Ce dimensiuni are, vă întrebați? 60 x 90 cm, iar marginile albe o fac să se încadreze frumos într-o ramă standard, pe care ar trebui să o găsiți ușor la magazainul de bricolaj preferat.

Artistul Kilian Eng este un fan împătimit al seriei de jocuri Castlevania de când se știe, iar lucrările sale i-au adus o mulțime de fani și colecționari în ogradă. Kilian pare să fi găsit ușor inspirație în muzica uimitoare, decorurile frumoase și detaliate, miriadele de inamici emblematici, precum și în sursele de inspirație ale jocurilor, ce se găsesc în mitologie, literatura horror și film. Lucrarea de față se vrea a fi un tribut adus acestor elemente, Kilian Eng urmărind să le surprindă și să le prezinte într-un decor „plin de detalii și mister”, concentrându-și atenția pe cel pe care el îl numește „inamicul suprem” – Contele Dracula. În lucrarea sa, Simon Belmont a urcat pe treptele numeroaselor scări din castel, pentru a-l înfrunta într-un final pe inamicul său. ”It’s final boss time!”

Ei, vouă cum vi se pare? Eu am început să salivez…

1 Comentariu

Adaugă un comentariu