PlayStation 4 întârzie în China

Mai toată suflarea planetei a aflat deja că Sony a reușit să vândă peste 18,5 milioane de console PlayStation 4 în întreaga lume. Până acum. Nu toată suflarea știe că Sony a amânat lansarea consolei în China, unde ursuleții Panda ard de nerăbdare să pună mâna pe versiunea limitată din lemn de bambus. Și nu numai ei.

Chinezilor nerăbdători li s-a adus la cunoștință că amânarea are drept cauză diverși factori (detalii domne’, detalii!) și că o nouă dată a lansării va fi anunțată la un moment dat. Nici că puteau fi mai evazivi, însă reprezentanții Sony au reușit, totuși, să le confirme că prețul de raft al acesteia va fi de 466 dolari. O nimica toată. Surata mai mică, PS Vita, va putea fi achiziționată cu 209 dolari.

Ambele vor fi, așadar, la fel de „ieftine” ca la noi, în România noastră cea de toate zilele. Prin urmare, planul meu de a aduce un container plin cu console PS4 din China, pentru a le vinde apoi mai scump la fraieri, s-a cam dus naibii…

Dar oare cum au reacționat ursuleții panda la aflarea veștii?

4 Comentarii

 • Pavel Lucian
  Publicat ianuarie 9, 2015 10:51 am 0Likes

  „Papa, why don’t we get some american democracy?”
  „No, we have enough democracy already”

  • Aidan
   Publicat ianuarie 9, 2015 11:47 am 0Likes

   Daca ar trebui sa aleg intre un PS4 si un urs panda, as alege ursul. Imi si imaginez ce relatie de prietenie am avea si ce aventuri minunate!

 • KiMO
  Publicat ianuarie 9, 2015 11:54 am 0Likes

  Un panda cu care sa mananc shaorma in fata televizorului!

  • Aidan
   Publicat ianuarie 9, 2015 12:41 pm 0Likes

   Pentru asta ma ai pe mine!

Adaugă un comentariu