OVERGROWTH IESE DIN EARLY ACCESS

După 4 sau 5 ani, Overgrowth în sfârșit a ieșit din Early Access și s-a lansat cu versiunea 1.0. Asta nu înseamnă însă că developerii se opresc din a aduce îmbunătățiri jocului, ci doar că în sfârșit au o versiune stabilă și aproape completă.

Din ce am observat, jocul n-a atras până acum foarte multă atenție, dar are totuși o bază de fani dedicați. Despre ce e vorba? Despre un brawler cu… iepuri. Cafteală a la Bugs Bunny. Glumesc. Nu e deloc a la Bugs Bunny, pentru că iepurii din Overgrwoth caută sânge cât mai mult prin cele mai violente metode, de la par în cap la cuțit în gât la strâns de gât stealth sau pur și simplu cafteală ca pe Giulești în zilele de sărbătoare când se întâlnesc clanurile mai la o pălincă, mai la o sabie, mai la o discuție amicală.

Arată interesant, nu pot să zic că e foarte impresionantă grafica, însă mișcările de luptă par fluide și violente. Și pare că folosește și fizica așa cum ar trebui, parcă pumnii au greutate.

Priviți metodele de ucis în trailer-ul de mai jos:

 

Îmi place mult ce văd p-acolo și cred că o să-i dau o șansă.

Overgrowth poate fi cumpărat de pe Steam la un preț special până pe 27 octombrie: 20 Euro.

2 Comentarii

  • marvas
    Publicat octombrie 18, 2017 11:31 pm 0Likes

    o vreme am urmarit evolutia jocului, dar cred ca de vreo 2 ani am uitat de el. Ma bucur sa vad ca au perseverat si l-au scos pana la urma.

  • AleX Voinica
    Publicat octombrie 19, 2017 5:24 pm 0Likes

    Un caz fericit. Nu vad acelasi rezultat si pentru DayZ sau Next Car Game / Wreckfest.

Adaugă un comentariu