Destiny of Titans: România vs. Cehia vs. Polonia – în direct pe 3 și 4 octombrie

Dacă overclockeri de talie mondială, ba chiar și campioni, sunt, de ce nu ar reprezenta România cu succes și din postura de modderi?

Prin urmare, pe 3 și 4 octombrie, în cadrul Destiny of Titans, George “Papa Jock” Potecă, modder cu experiență de 6 ani, 10 proiecte finalizate și 2 locuri I în competițiile de modding național, împreună cu titanii presei locale de hardware, colegii noștri din laboratorul LAB501.ro, Tudor “Monstru” Bădică, campion mondial în overclocking, și Matei “Matose” Mihățoiu, desemnat campion mondial al competiției de overclocking din Taipei, Taiwan în 2010 și 2011,  vor concura împotriva echipei din Polonia, formată din Maciej ‘Urban’ Nowak, Staszek “Tips” Wiertelak și Jarek “Blackwhite” Arczynski, dar și împotriva specialiștilor din Cehia, Filip Karel, Jakub “Meteleskum” Metelka și Josef “PKBO” Dvořák, care participă pentru prima dată la evenimentul GeForce Garage.

Cea de-a doua ediție a evenimentului live de modding GeForce Garage va avea loc în ESL Arena, Katowice, Polonia, iar cele trei echipe vor aveaa la dispoziție 24 de ore pentru a construi un sistem de gaming personalizat cu tema jocului Destiny 2 (PC), al cărui review dedicat versiunii pentru console (PS4), poate fi citit deja la noi pe site.

De menționat că Destiny of Titans este o competiție amicală, în care marele câștigător este chiar comunitatea, fanii competiției și pasionații de modding având astfel posibilitatea să învețe de la cei mai buni specialiști în domeniu cum se realizează un proiect de modding PC.

Evenimentul va fi transmis live pe 3 și 4 octombrie, timp de 24 de ore, pe canalul de YouTube NVIDIA GeForce România și pe pagina de Facebook NVIDIA GeForce România. Streaming-ul competiției Destiny of Titans va începe marți, ora 20:00 și se va încheia miercuri, la ora 22:00. În cadrul competiției vor fi surprinse cele mai importante momente ale build-ului, timp în care echipele din România, Cehia și Polonia vor avea posibilitatea de a comunica cu audiența pentru construirea celui mai performant sistem PC.

Echipele formate din câte 2 moderi și un prezentator vor folosi aceleași echipamente și instrumente pentru proiectul lor. Componentele hardware, inclusiv performanta placa video AORUS GTX 1080Ti, sunt furnizate de AORUS (Gigabyte), iar uneltele necesare vor fi oferite de Stanley Black și Decker. Printre partenerii evenimentului se mai numără Samsung, EKWB, Seasonic, Fractal și GSkill, punând la dispoziție cele mai bune componente PC pentru participanți.

Remmarcabil este că echipa românească, în aceeași componență, a câștigat votul fanilor în cadrul primei ediții a competiției GeForce Garage – Rise of Titans, cu o mai mare popularitate față de adversarii din Polonia.

Mai multe informații despre evenimentul Destiny of Titans și competitori sunt disponibile la: https://www.geforce.co.uk/hardware/10series/geforce-garage-event-ro.

Vizionare plăcută și să le ținem pumnii băieților noștri!

Adaugă un comentariu