OverWatch: Gameplay Preview Pentru Tracer

Ştiu că ncv acoperă toate momentele importante din gaming prin selecţiile de materiale video pe care la puteţi urmări în săptămânalul Acţiune! şi mai ştiu că OverWatch a fost inclus în ultimul episod cu un gameplay preview dedicat lui McCree, dar first person shooter-ul comic şi furios dezvoltat de Blizzard merită băgat în seama ori de câte ori se iveşte ocazia. E proaspăt, iute şi ambiţios – exact ca personajul prezentat în trailer-ul de mai jos.

Poate că e puţintel cam devreme pentru o astfel de afirmaţie, însă OverWatch are toate şansele să destabilizeze hegemonia TF2/CS:GO. Voi ce credeţi?

6 Comentarii

 • KiMO
  Publicat mai 28, 2015 7:33 am 0Likes

  Speeeeed!

 • Cosmin
  Publicat mai 28, 2015 8:51 am 0Likes

  TF2 poate, ca doar sunt jocuri similare, si Valve a lasat jocul in paragina, sau cel putin nu mai au grija de el ca inainte. Dar CS:GO? Asta de unde pana unde? Jocurile sunt foarte diferite, si stati linistiti sa vedem intai un pret, e free to play cu microtranzactii. E pay to play cu pretul de nivel Blizzard? Conteaza si asta foarte mult, pentru multi mai conteaza si grafica. Daca intre LoL si DotA 2 poti zice ca oricum vezi de la departare, deci nu e chiar asa de importanta. Asta e in 3rd person si are grafica de film Pixar.

  • Krakken
   Publicat mai 28, 2015 8:59 am 0Likes

   E 1st person si cred ca se referea la relevanta pe scena esport.

  • Ziskele
   Publicat mai 28, 2015 10:06 am 0Likes

   Degeaba incerci sa dai explicatii cuiva cu prejudecati si care nu a vazut macar un trailer.

  • Cosmin
   Publicat mai 29, 2015 8:11 am 0Likes

   Da am pus din greseala 3rd person. Oricum ideea e ca vezi mai de aproape detaliile grafice. Dar de e-Sport nu stiu ce sa zic, TF2 nu prea face nimic in acest aspect. Iar fata de CS:GO jocul este foarte diferit. Overwatch e mai mult ca un MOBA din cate vad, ai un caracter si ala decide dinainte ce faci. In CS:GO si TF2 poti sa iti alegi ce arme ai pe clasa aia, si oarecum sa schimbi rolul pe care il ai in joc. Tipa aia Healer Mercy parca ii zicea nu o sa isi schimbe distanta de tragere dintr-o data. Nu o sa isi schimbe vreo abilitate dintr-o data ca sa devina un healer mai agresiv. In TF2 Medicul poate sa aleaga Kritzkrieger/Medi Gun/Quickfix/Vaccinator, fiecare schimband felul in care joaca.

   Si de altfel stiu sigur ca nu o sa devina E-Sport serios. E facut de Blizzard, au avut Starcraft 2 care era cel mai mare E-Sport din lume, cel mai popular. Si ei ce au facut? L-au lasat sa moara lent. Au Hearthstone acum si in afara de un tournament ei nu fac nimic. Meta game e acelasi de vreo 3 luni, si ei nu schimba nimic.

   Totusi astept sa vad cum o sa fie jocul full. Desi daca nu e free to play si costa mai mult de 15$ nu cred ca o sa faca prea mare competitie pentru CS:GO.

  • Ziskele
   Publicat mai 29, 2015 10:47 am 0Likes

   De E-Sport nu imi place sa vorbesc in general, organizarile lasa de dorit asa din ce am vazut eu pe youtube, din sala poate ca e altfel, dar intr-un filmulet de o ora jumate 30 de minute e tot meciul in sine, restul de timp te uiti la comentatori, si cum se plimba camera prin sala (ultimul recent eveniment vazut de mine a fost competitia World of Tanks, mai ca ma lua somnul). Si aici poti sa iti schimbi personajul, ei in trailerele astea joaca cu unul singur de amorul prezentarii, daca te uiti atent la filmulet atunci cand moare i se ofera optiunea de „Press H to change Hero”.

Adaugă un comentariu