People Can Fly redevine studioul independent de altădată

Adio, dar rămân cu tine!

Producătorii seriei Painkiller, dementului Bulletstorm și sumbrului Gears of War: Judgement, și-au căpătat independența față de studiourile Epic Games, revenind la numele care i-a consacrat – People Can Fly.

Motivele despărțirii par simple. Polonezii noștri vor mai mult, au planuri și idei cu care nu pot merge mai departe decât din postura de producător independent, iar cei de la Epic au înțeles și i-au lăsat bucuroși s-o ia razna.

Directorul studioului, Sebastian Wojciechowski, ne-a dezvăluit că ”noul” studio are deja câteva proiecte proprii pe țeavă, dar va continua să sprijine activ dezvoltarea lui Fortnite. Colaborarea cu Epic va merge însă și mai departe, polonezii zburători fiind deciși să utilizeze platforma grafică UE4 pentru următorele lor jocuri. Și cum programatorii, designerii și artiștii de la People Can Fly ne-au dovedit de-a lungul timpului că știu cu ce se papă Unreal Engine, am încredere că următorul lor joc se va ridica, cel puțin din vedere tehnic, la nivelul așteptărilor fanilor FPS-urilor demente. Dacă este vorba despre Bulletstorm 2 sau o nebunie cu totul nouă, rămâne de văzut. Dacă tot dețin IP-ul Bulletstorm, de ce nu?

Pentru că Bulletstorm sau cum să omori drăcovenii cu stil:

4 Comentarii

 • Tex
  Publicat iunie 30, 2015 2:58 pm 0Likes

  Mult prea sadic.
  Ori am imbatranit?

 • Mousey
  Publicat iunie 30, 2015 3:58 pm 0Likes

  THIS IS AWESOMEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 • Pakistan
  Publicat iunie 30, 2015 5:30 pm 0Likes

  just the right amount of crazy

 • FlorinM
  Publicat iunie 30, 2015 5:41 pm 0Likes

  E sper doar ca proiectele de pe teava sa nu fie ceva F2P Multiplayer bla bla.

  Nu as refuza un Bulletstorm 2.

Adaugă un comentariu