PES 2015 Demo şi o Săptămână de Sport

Un review pentru FIFA 15 PC bate la uşă – o ştiţi şi voi, o ştiu şi eu, fiindcă sunt responsabil cu scrierea lui. În agenda personală, acest sfârşit de săptămână este dedicat în întregime testelor de jocuri sportive: Franchise Hockey Manager 2014, Out Of The Park Baseball 15 şi NBA 2K15 urmează să primească recenzii în viitorul extrem de apropiat, chestie care mă bucură peste măsură. Anyway, Pro Evolution Soccer 2015, membru al unei familii fotbalistice mult îndrăgite, mi s-a făcut cunoscut exclusiv prin intermediul unui demo de PS3, căci lansarea oficială este programată abia în 13 noiembrie 2014.

PES2015_demo_01
Aleargă, CR7, aleargă!

Numai că varianta de PES 2015 destinată vechilor generaţii de consolă este exact ce trebuia să primim odată cu ediţia precedentă. Ba mai mult, PES 2015 are toate calităţile necesare pentru a reduce la tăcere FIFA 15 în lupta de nişă disputată pentru dominaţia unor platforme aflate pe moarte. Experţii PES Productions au livrat un joc dinamic, precis şi exploziv, fixat pe simularea unor detalii impresionante atunci când sunt accentuate în cadrul mecanismelor complexe din fotbal. Sistemul New Generation Highlights Behavioural Patterns transformă gameplay-ul într-un spectacol dedicat identităţii corecte. Teoretic, peste 1000 de jucători aleargă, pasează, driblează şi funcţionează în cadrul echipei aşa cum o fac în realitate – bazându-se pe un angrenaj de calcule fizice şi folosind modele ale fotbaliştilor sculptate cât mai realist. Practic, lucrurile acestea se întâmplă în fiecare secundă a unui meci din PES 2015, inclusiv pe vechiul PlayStation 3.

Am nevoie de timp pentru a genera o comparaţie definitivă între FIFA 15 şi PES 2015, pe lângă accesul la versiunea completă a simulatorului fotbalistic din terenul Konami. Până atunci, aţi putea aprecia singuri diferenţele dintre cele două jocuri, urmărind diversele articole publicate aici sau în presa internaţională şi butonând mostrele puse la dispoziţie pe căi oficiale. Nu de alta, dar nu vreau să rămân singurul nebun care mai crede cu tărie în calităţile PES.

PES2015_demo_02
Trăsături de trăsături, feţe de feţe. În acest caz, pe o consolă din generaţia curentă.

PS: Pentru o săptămână burduşită cu alte discuţii, recenzii şi ştiri din segmentul jocurilor/simulatoarelor sportive, rămâneţi aproape de noi, de Nivelul 2!

Adaugă un comentariu