Posibilă dată de lansare pentru PS4 Neo

Invitat în cadrul unei emisiuni a postului CNBS, pentru a vorbi despre Pokemon Go, directorul executiv al GameStop, Paul Raines, a fost întrebat de către gazdă, despre ce aşteptări poate avea publicul în legătură cu  sărbătorile de iarnă de anul acesta, menţionând consola celor de la Nintento, NX.

După ce ne-a asigurat că NX nu va vedea lumina zilei până în anul 2017, acesta a menţionat imediat consolele PS4 Neo, respectiv XONE S, dintre care doar cea de la Microsoft este confirmată oficial, după cum am exemplificat într-un articol precedent.

„Da, o nouă consolă a celor de la Nintendo va fi lansată în Martie 2017. Însă nu uitaţi doi factori cheie – PS4 Neo, şi XONE S. Deci anul acesta va vedea ceva activitate, toate alături de sistemul VR al celor de la Sony, ce va fi lansat în Octombrie.” ne transmite Raines.

Imediat după emisiune, un reprezentant al GameStop, a declarat faptul că Raines nu a vorbit despre o dată de lansare pentru noul PS4. „Paul nu a spus că noile console Xbox, respectiv PS, vor fi lansate în cursul acestui an. Gazda a fost cea care a făcut referire la sărbătorile de iarnă. Paul doar a spus că vor fi upgrade-uri pentru aceste produse, în viitor, fără să ofere vreo dată de lansare.”

Interesant faptul că Project Scorpio, o altă consolă a celor de la Microsoft, plănuită pentru sfârşitul lui 2017, nu a fost deloc menţionată. Voi ce credeţi? S-a scăpat, sau a fost vorba de o simplă exprimare greşită?

Adaugă un comentariu