Rocket League atinge 19 milioane de jucători

Suntem anunţaţi de către producători, prin intermediul acestui tweet, despre noul record atins de celebrul Rocket League. Aceştia ne transmit „Felicitări tuturor! Am atins oficial cifra de 19 milioane de jucători. Suntem smeriţi în faţa pasiunii voastre. Vă mulţumim!”

Pe data de 8 Iunie, odată cu împlinirea a primului an de la lansare, ne-au fost oferite câteva comunicate pline de statistici si detalii interesante din partea producătorilor. Pentru a vă reîmprospăta memoria, vă reamintesc faptul că la acea dată au fost jucate peste 545 de milioane de meciuri, s-au vândut peste 6.2 milioane de copii alături de peste 5.5 milioane de pachete DLC, PS4 este platforma principală (probabil datorită faptului că a fost lansat înaintea Xbox, respectiv PC, sub forma gratuită pentru PlayStation Plus), iar zilnic, în jur de 1.1 milioane de jucători sunt activi.

Între timp, jocul a primit şi o variantă retail, producătorii au reuşit un program constant de update-uri, şi cea mai recentă adiţie a fost posibilitatea jucătorilor de PC să joace alături sau împotriva celor de Xbox. Cât despre PS4 vs Xbox, cei de la Psyonix sunt deschişi ideii, însă, înainte de a putea fi implementată, este nevoie de un contract de comun-acord între cei de la Microsoft şi Sony.

Adaugă un comentariu