Pregătiţi-vă pentru Pac-Man 256

Cu ocazia împlinirii a 36 de ani de viaţă, capul supradimensionat de culoare galbenă ne oferă drept cadou lansarea jocului Pac-Man 256, în variantă digitală, pentru PC, PS4 şi XONE începând cu data de 21 Iunie.

Jocul dezvoltat de Hipster Whale şi 3 Sprockets va îmbunătăţii experienţa populară de pe platformele mobile printr-un mod cooperativ de până la patru jucători, posibilitatea de partajare pe reţelele sociale dar şi zece teme deja deblocate! Power-ups, celebrul glitch 256, familia fantomelor Blinky, Pinky, Inky și Clyde – ce să mai, tot ce vă puteţi imagina din universul Pac-Man vă va fi oferit în curând.

Pregătiţi-vă pentru Pac-Man 256

Seon Rozenblum, directorul 3 Sprockets ne-a transmis că “Ne-a făcut o deosebită plăcere să colaborăm cu BANDAI NAMCO Entertainment și Hipster Whale pentru realizarea PAC-MAN 256 pentru mobile și suntem recunoscători pentru șansa de a arăta jocul dezvoltat de noi și pe generația actuală de console și pe PC! De abia așteptăm mesajele jucătorilor, să ne spună cât de mult s-au distrat cu acest joc”.

Benjamin Prénom, Project Owner în cadrul BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S ne oferă şi el o declaraţie prin care ne spune că “Am vrut ca toți jucătorii să se poată bucura de PAC-MAN 256, astfel a fost normal ca următorul pas să fie lansarea acestuia pe PS4, Xbox One și PC. Noul mod multiplayer local, exclusiv versiunii pentru console și PC, face jocul mai accesibil și mai distractiv!”

Preţul de achiziţionare va fi de 4.99 EURO iar pentru mai multe detalii puteţi accesa acest link. Cum nu pot pleca fără a vă oferi un mic cadou, vă las în compania unei galerii alături de trailer-ul oficial al jocului. Vizionare plăcută!

Adaugă un comentariu