Pregătiţi-vă să simtiţi Agonia!

Distribuitorii polonezi de la PlayWay, anunţă în mod oficial, proiectul lor first-person survival horror, Agony! Acesta se află în momentul de faţă, în dezvoltare pentru PC, PS4 şi XONE în cadrul studioului MadMind. Ni se oferă acest website oficial, dar şi un trailer ce poate fi vizionat mai jos.

„Jucătorii vor începe călătoria, din perspectiva unui suflet chinuit, în adâncul iadului, fără nicio amintire despre trecutul său. Abilitatea specială de a controla diferite persoane, sau chiar demoni primitivi, oferă jucătorului şansele necesare de a supravieţui condiţiilor extreme în care se află.

Explorând aceste ţinuturi ostile, şi interacţionând cu alte suflete obosite ale iadului, eroul nostru va înţelege că singura cale de a scăpa din acest loc implică o întâlnire cu mistica Zeiţă Roşie. Studioul MadMind te invită într-o călătorie prin iad.”

Acum iar m-am entuziasmat prea tare! Am tot sperat la un astfel de mediu de joc de la Dante’s Inferno încoace. Să sperăm că va fi într-adevăr un survival horror.

https://www.youtube.com/watch?v=OhMbT_hksGQ

Adaugă un comentariu