Prețuri Ro: 17/X/2014 – 1/XI/2014

 
Încerc să subliniez toate reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul. Update-urile vor veni de fiecare dată când un titlu merită semnalat.

Nuuvem, Muve, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului) de ce. Asta nu ar trebui, bineînțeles, să oprească pe nimeni din a sublinia în comentarii ofertele acestor site-uri, sau a oricăror altora.

Am colorat în verde ofertele de nerefuzat.

Noi reduceri
Amazon.com
Borderlands 2 Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep sau Sine Mora – 2.5 $
Borderlands 2 – 5 $

Humble Bundle
Dustforce DX + altele 4 (bundle) – Începând cu 0.01 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că trebuie să plătiți cel puțin un dolar dacă vreți să primiți și cheile Steam dar și că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Dustforce DX + FTL: Advanced Edition + altele 6 (bundle) – Începând cu 5.6 $
Shank + Penny Arcade Adventures: On the Rain-Slick Precipice of Darkness, Episode One + Episode Two + altele 2 (bundle) – Începând cu 1 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că trebuie să plătiți cel puțin un dolar dacă vreți să primiți și cheile Steam dar și că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Toate cele de mai sus + Shank 2 + Plants vs. Zombies: Game of the Year Edition (bundle) – 6 $
UFO: Aftershock – 1 €
King’s Bounty: The Legend – 2 €
King’s Bounty: Armored Princess – 3.75 €

Indie Royale
Jets’n’Guns Gold + altele 9 (bundle) – 2 €

Steam
Tomb Raider: Legend – 1.4 €
PAYDAY The Heist – 1.5 €
Tomb Raider: Anniversary sau Tomb Raider: Underworld – 1.8 €
Lara Croft and the Guardian of Light – 2 €
Gothic 3 – 2.5 €
Tomb Raider – 4 €
XCOM: Enemy Unknown – 5 €

În plrelungiri
Buttle.net (Blizzard)
The Lost Vikings + altele 2 – Gratuit

Bundle Stars
Gray Matter + Stealth Bastard Deluxe + Zeno Clash + altele 3 (bundle) – 1.8 €
Expeditions: Conquistador + Rock of Ages + Postal + altele 3 (bundle) – 2.6 €

Origin
Bejeweled 3Gratuit
Titanfall – Gratuit pentru 48 de ore.
Kingdoms of Amalur: Reckoning – Gratuit pentru 48 de ore.

2 Comentarii

 • ComyGaming
  Publicat octombrie 21, 2014 4:34 pm 0Likes

  Salut, http://www.dlh.net/en/ – Steam Giveaway pentru Enclave, East India Company, Knights and Merchants HD, Pirates of the Black Cove Gold Edition și Knightshift

  • ncv
   Publicat octombrie 22, 2014 8:52 am 0Likes

   multumim.
   o sa trec pagina sub radar si o sa suflu in trompete in momentul in care un joc mai deosebit isi face aparitia.

Adaugă un comentariu