Preturi Ro. 20/I/16: XCOM: Enemy Unknown + Sid Meier’s Pirates! + Civilization III – 1$

 
Încerc să subliniez reducerile de preţ care aduc jocurile AAA sub 5 euro, sau pe cele clasice, mici sau indie, sub 3. Site-urile scanate în acest moment sunt Amazon, Blink Bundle, Bundle Stars, GameFly, GamersGate, Get Games, GoG, GreenMan Gaming, Groupees, Humble Bundle, Indie Gala, Indie Royale, Origin, PlaystationStore și Steam.

Amazon-urile și magazinele PlayStation sunt un pic mai pretențioase, înainte de a vă aventura vă recomand să citiți și articolul dedicat, inclusiv comentariile.

Dacă descoperiți un site nou și decideți că prețul merită riscul, nu vă ajutați de VPN-uri sau Proxy-uri și folosiți întotdeauna, dacă există ca opțiune, servicii ca PayPal sau Amazon Payments. Aceste servicii nu dau mai departe datele cardurilor voastre.

Dacă aţi achiziţionat cu succes cu carduri româneşti din alte surse, spuneţi-mi, vă rog, în comentarii şi o să reconfigurez radarul.

Nuuvem, Muve, g2play/G2A şi Kinguin, sunt un pic mai speciale. Pentru moment nu vor face parte din listă. Am detaliat aici (la sfârșitul articolului) de ce. Extra informații despre piața gri aici. Acest lucru nu ar trebui, bineînțeles, să oprească pe nimeni din a sublinia în comentarii ofertele acestor site-uri, sau a oricăror altora.

Humble Bundle
Civilization III: Complete + Sid Meier’s Pirates! + XCOM: Enemy Unknown + 1 (bundle) – Începând cu 1 $ (până la cât vă lasă inima. Nu uitați că Humble Bundle vă lasă să alegeți cine primește banii: producătorii, casele de caritate sau deținătorii site-ului. Sau poate preferați o combinație…)
Toate cele de mai sus + Civilization IV: The Complete Edition + Civilization V + XCOM: Enemy Within + 1 (bundle) – 9.6 $

Aproape toate titlurile pe care Humble Store le are în portofoliu sunt la promoţie. Câteva exemple interesante mai jos:
Audiosurf sau King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember – 1 €
Brothers – A Tale of Two Sons sau Super Meat Boy – 1.5 €
Bionic Commando: Rearmed, Rogue Legacy sau Rome: Total War – 2 €
Fallout 2, Fallout: New Vegas, IL-2 Sturmovik: 1946, Return to Castle Wolfenstein sau Warhammer 40,000: Dawn of War – Dark Crusade – 2.5 €
Fallout 3 sau Shadowrun: Dragonfall Director’s Cut – 3 €
Dishonored sau The Elder Scrolls V: Skyrim – 3.75 €
Empire: Total War sau Medieval II: Total War – 5 €
 

Origin
Jade Empire: Special EditionGratuit
 

7 Comentarii

 • NiRaSt
  Publicat ianuarie 20, 2016 3:01 pm 0Likes

  probabil nu se cade sa intreb aici, dar stie cineva unde pot gasi o garsoniera in cluj pe la 100 de euro?

  • Aidan
   Publicat ianuarie 20, 2016 3:36 pm 0Likes
  • Bogdan
   Publicat ianuarie 20, 2016 5:32 pm 0Likes

   Hell yeah !!!

  • Pakistan
   Publicat ianuarie 21, 2016 6:24 pm 0Likes

   dafuq, 5 cuvinte cred ca am inteles din tot videoclipul 😀 , suna genial in schimb

  • Razvan
   Publicat ianuarie 29, 2016 10:42 am 0Likes

   Am locuit in Cluj. Nu prea gasesti. Pretul mediu la garsoniere este undeva la 250 EUR, intr-o zona buna. Poti sa gasesti si la 200, poate chiar si la 170 dar sub 170, doar cu, coleg de apartament.

 • Radu
  Publicat ianuarie 22, 2016 6:47 pm 0Likes

  Hmm…as mai adauga la lista aia de site-uri instant-gaming si cdkeys, desi nu sunt foarte sigur de al doilea, ca n-am luat decat kombat pack-ul la mkx de pe el si era la o lira.

 • Daniel
  Publicat ianuarie 23, 2016 9:21 am 0Likes

  Multam pentru heads-up. Am cumparat bundle-ul de pe humble. Best spent dollar ever 😀

Adaugă un comentariu