PREVIEW: Tot ce trebuie să kunoști despre Mortal Kombat 11

Să-mi fie iertată perioada de absență, dar când jonglezi cu un job, viața de zi cu zi și cel mai coios site de gaming din România – da, ăsta, care și ținut viu de o mână de redactori pro-bono face performanță, mulțumită comunității active –, este destul de greu să publici pe cât de des ai vrea. Oricum, v-am pregătit un review de Just Cause 4 peste weekend și unul de Forza Horizon 4 ASAP.

Între timp am salivat iarăși în fața monitorului, fiindcă cei de la NetherRealm Studios au prezentat cu mare fanfară noul Mortal Kombat 11, în cadrul evenimentului The Game Awards 2018.

La fel ca titlurile predecesoare, MK11 este un fighting game ultra-violent, mega-brutal, 100% dornic să transforme bieții copilași care îl joacă în niște monștri neascultători. Și din câte s-a văzut, are toate șansele să fie cel mai bun din întreaga serie.

La prima vedere pare că împrumută elemente de design specifice Mortal Kombat IX și X, dar introduce funcții noi, care ar trebui să permită o gamă largă de strategii complexe în cadrul luptelor. Prima care îți sare în ochi, ca sula lui Scorpion, este posibilitatea alcătuirii de variante alternative pentru fiecare fighter.

Dacă în MKX alegeai din 3 preconfigurate, acum poți să îți lași imaginația să zburde și să-ți construiești un luptător adaptat propriilor tactici, nu invers. Această mecanică sună incredibil de kool, așa cum a fost prezentată axiomatic, fără să mai ceară alte demonstrații, și în mostra de gameplay de la event.

6 Comentarii

 • florin
  Publicat ianuarie 24, 2019 10:30 pm 0Likes

  Multumim, am crezut ca v-am pierdut, ca pe ign romania.Au publicat ceva dupa vreo luna, dar sunt vii:)

  • Aidan
   Publicat ianuarie 25, 2019 8:35 pm 0Likes

   N-ai sa vezi draci morti. Si daca raman ultimul care mai publica pe aici, dar o voi face din ambitie :))

 • Sol
  Publicat ianuarie 25, 2019 11:25 am 0Likes

  Sper sa aiba povestea mai buna decat X. „Kombat Kids” si accentul pus pe ei mi s-au parut foarte lame. Mi-au adus aminte de Wesley Crusher din Star Trek Enterprise si cum salva el ziua folosind „school projects”.

  • Aidan
   Publicat ianuarie 25, 2019 8:36 pm 0Likes

   Asa asa ne ajute Dumnezeu! Chiar ca am asteptari mari de la MK11 si sper sa iasa bine de tot.

 • dante-sama
  Publicat ianuarie 29, 2019 4:21 pm 0Likes

  Daca se va ridica macar un pic inspre nivelul MK9, va fi instant grab and buy, pentru mine!

 • Catalin
  Publicat februarie 4, 2019 3:58 pm 0Likes

  De abia astept sa fac fatality cu Shaggy

Adaugă un comentariu