Primul Darksiders primeşte un remaster

Noua ţinută a cunoscutului titlu va purta numele de Darksiders Warmaster Edition, va fi lansat în toamna acestui an, pe 25 Octombrie, la preţul de 20 de dolari, şi va fi disponibil pentru PC, PS4, XONE şi Wii U. În plus, versiunea pentru PC va avea suport 4k şi „opţiuni grafice adiţionale”.

După cum puteţi afla în detaliu fix de aici, Warmaster Edition aduce câteva îmbunătăţiri substanţiale pentru titlul lansat acum 6 ani de zile. Va rula nativ în 1080p pe console, versiunea de PC, PS4 şi XONE va atinge 60FPS, însă, din păcate, cea de Wii U va rămâne limitată la doar 30 FPS.

Mai mult de atât, rezoluţiile texturilor vor fi dublate, rendering-ul a fost restructurat şi îmbunătăţit, calitatea umbrelor afişate a fost cu mult modernizată, iar efectele de post-processing vor fi disponibile în această versiune.

Entuziasmaţi? Eu încă aştept Darksiders 3!

3 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat iulie 29, 2016 4:10 pm 0Likes

  Asta va fi mai degraba un port pentru PS4 si Xone. Cat despre PC, Darksiders inca se tine destul de binisor. Sunt jocuri mult mai vechi decat Darksider care ar merita si ar avea nevoie de un remaster.

  Totusi, Darksiders 1 si 2 sunt ambele niste jocuri incredibile si sunt sigur de faptul ca am fi vazut si un 3 daca THQ mai existau. Este incredibil sa joci 1 care este un action game decent si apoi sa treci la 2 unde s-au introdus mecanici mai puternice care l-au transformat intr-un platformer/action/rpg game 🙂

 • Laurențiu
  Publicat august 2, 2016 2:24 pm 0Likes

  Iar cei care le au deja pe ambele primesc versiunea remaster la 5$ așa cum a fost cu DS II Deathinitive edition?
  Oricum din câte au dat de înțeles cei de la Nordic Games, vor mai întâi să lucreze pe DS I și II să le remasterizeze iar a apoi să se apuce de lucru la DS III.

  Probabil am să cumpăr și varianta remasterizată…mie personal mi-au plăcut la nebunie ambele titluri Darksiders, le-am terminat de vreo 4 ori pe fiecare.

 • Aidan
  Publicat august 18, 2016 9:30 am 0Likes

Adaugă un comentariu