Sfârşitul din Mass Effect 3 nu va influenţa Andromeda

Pentru cei cărora poate le era teamă de o astfel de situaţie, aflaţi că deciziile luate în cadrul trilogiei originale, nu vor avea nicio legătură cu noul Mass Effect Andromeda. Se vrea o poveste nouă, de sine stătătoare.

Şeful studioului Bioware, Aaryn Flynn, ne-a oferit câteva dintre detaliile ce au dus la această decizie. „Cred că ne-am hotărât unde să tragem linie. Vrem ca Andromeda să fie ceva cu totul nou, însă acest lucru ar fi dificil dacă am spune că trebuie să luaţi în considerare şi modul în care fosta trilogie s-a încheiat.”

„Este important pentru noi să includem elemente din jocurile precedente, pentru fanii veterani.” ne transmite directorul creativ, Matt Walters. „În cele din urmă, povestea va fi originală, însă nu puteam omite chiar total orice referinţă la vechile titluri. Vrem ca jucătorii să descopere momente în care vor spune „Oh, îmi aduc aminte de acest personaj!”. Există o coaliţie a speciilor din Calea Lactee. A trebuit să găsim varianta perfectă, prin care cele deja cunoscute, vă vor acompania în descoperirea celor noi! Şi, precum în tradiţia seriei Mass Effect, vor fi unele persoane ce vor lucra împreună, cu zâmbetul pe buze, însă, veţi avea parte şi de situaţiile opuse.”

Ştiu că, aşteptăm cu toţii acest nou titlu. Din păcate, ne mai trebuie un pic de răbdare până la lansarea de la începutul lui 2017. PC, PS4 şi XONE sunt cu toate vizate, aşa că nu aveţi motiv să nu îi acordaţi o şansă!

Adaugă un comentariu