Primul headset VR 8K pe Kickstarter

Cei de la Pimax ne prezintă primul VR Headset cu o rezoluție 8K (!!) și unghi de 200 de grade și ne cer ajutorul pentru a-l putea scoate pe piață, printr-o campanie pe Kickstarter. Proiectul pare foarte interesant și prețurile sunt oarecum affordable – ce mă întreb eu totuși e de ce drăcii vom avea nevoie pentru a putea rula jocurile în 8K.

Cu un target de 200.000$ deja depășit bine (au strâns 620.000$ la ora publicării acestui articol) și încă 44 de zile disponibile, sunt sigur că vom primi și mai multe bunătăți atunci când produsul va fi lansat. Încă o chestie faină, spre deosebire de Steam VR sau Oculus VR, nu va fi un ecosistem închis, ci va fi compatibil cu toate platformele, împreună cu controllerele fiecăruia, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

În plus, se va integra cu Unreal Engine și cu Unity și va suporta API-ul C++, așa că dacă vreți să vă apucați de dezvoltat jocuri pentru platformă, puteți începe.

Pentru un backing de 500$ pe Kickstarter, veți primi produsul în jurul lunii decembrie. Să sperăm că se va păstra prețul și la lansare, deoarece mi se pare ceva mai ieftin (și mai bun) față de competitorii săi direcți.

1 Comentariu

  • Sol
    Publicat septembrie 21, 2017 10:31 am 0Likes

    O fi bun pentru VR porn enthusiasts. Altfel, jocuri VR la 8K pe ce sa ruleze?

Adaugă un comentariu