Primul Trailer Pentru Star Wars Episode VII: The Force Awakens

Fără alte explicații, fără cuvinte de prisos și teorii din partea noastră. Trebuie doar să privim extaziați, cu speranța că vocea răgușită din primul teaser trailer pentru Star Wars: The Force Awakens nu îi aparține vreunui Gungan de pe Naboo. Pe scurt, 1:30 minute de video și prea mult până la lansarea din decembrie 2015.

12 Comentarii

 • ZMe Ul
  Publicat noiembrie 28, 2014 3:40 pm 0Likes

  n-am inteles care e idea / rostul de a face un teaser pentru un trailer

  • Aidan
   Publicat noiembrie 28, 2014 3:43 pm 0Likes

   Marketing.

 • Drow
  Publicat noiembrie 28, 2014 6:50 pm 0Likes

  Lightsaber cu crossguard… cat de penibila imi pare ideea. Zici ca e lightsaber de manelist. Ce naiba faci daca lasi crossguardul pornit? iti tai singur ouale?

 • D3F3
  Publicat noiembrie 28, 2014 6:56 pm 0Likes

  Planeta Desert, Stormtrooperi, Tiefightere, Cadru ce imi aminsteste de inceputul la Game of Thrones cu o sabie laser cretina rau, The Millenium Falcon. Sincer nu prea arata a cine stie ce, CGI-ul cel putin arata groaznic pentru o productie atat de asteptata. De acuma au fost decat cateva cadre, e mult prea devreme ca sa imi dau cu parerea. Insa sper sa incerce sa atraga si fani noi filmul asta, nu doar aceeasi fani.

 • Kosici
  Publicat noiembrie 28, 2014 7:45 pm 0Likes

  Crossguard alimentat de acelasi sistem ce alimenteaza „lama”. designul nu e prost gandid, e doar usor neobisnuit. Odata oprit, lightsaber-ul ar trebuii sa anuleze si crossguardul. Si chiar daca nu, ca jedi sau sith, ar trebuii sa fie in buna masura capabili sa inteleaga proprietatiile aparaturii aflate in uz, mai ales ca o buna parte din cultura si forma de lupta se bazeaza pe acea mica jucarie. Au aparut si concepte mai slabe sau mai iesite din comun, precum cel din animatia de la disney, Star wars rebels in care un inchizitor foloseste un sistem prin care lightsaberul se roteste in jurul axei sale, adica, un cerc trasat de la un capat, la celalalt al manerului. Thats not dangerous…….uh uh. (0_o) In sine, nu consider asta a fi o problema. Cred ca ar fi si timpul sa abordeze un design usor actualizat. Am vazut old republic, am vazut tranzitia la imaginea din prezent, si acum ar trebuii sa ne prezinte viitorul. Au actualizat designul pentru Stormtrooperi,dar daca nu le schimba competenta pe ecran, e ca si cum ai lustruii o pereche de bocanci rupti. Astept curios dezvaluirea personajelor.

  • Aidan
   Publicat noiembrie 29, 2014 9:28 am 0Likes

   Pentru mine, ideea plaselelor laser este utila in cazul unei lupte cu sabia, fiindca manerul este o parte importanta pentru lovitura, nu doar lama. Foarte des, la incrucisarea lamelor, plaseaua era impinsa spre fata adversarului si il putea rani.

   http://www.thearma.org/essays/Swordfighting-Not.html#.VHmRHsllczU

  • Drow
   Publicat noiembrie 29, 2014 9:57 am 0Likes

   Plaseua nu e manerul? Ghidusiile de laser sunt garda. Oricum, il impungi pe unul cu garda cand poti sa-i footi un Force Push in ochi? Lightsabersurile clasice imi par mai elegante, aduceau cu o katana, care nici aia nu prea are garda folosibila in lupta. Ce o sa urmeze? un broad-light-saber? un pommel de energie (si pommelul era folosit mult in lupta, in Europa)? Dar na, sa te astepti la eleganta de la un cocalar din dark-side? 🙂

  • Fedaykin89
   Publicat noiembrie 29, 2014 1:43 pm 0Likes

   Exista demult in canon-ul SW conceptul de „lightwip”. Cu mai multe „sfori”.

   So there’s that

  • Aidan
   Publicat noiembrie 29, 2014 2:52 pm 0Likes

   Garda, nu plasea, mersi! Nu stiu ce dracu’ am vrut sa scriu acolo :)) Se intampla cand imbatranesti.

  • Drow
   Publicat noiembrie 29, 2014 9:58 am 0Likes

   Articolul din link a fost super, mersi.

 • Ziskele
  Publicat noiembrie 28, 2014 9:54 pm 0Likes

  Decembrie 2015, bine pa. Marketing marketing dar nici chiar asa in halul asta.

 • Kosici
  Publicat noiembrie 29, 2014 11:16 am 0Likes

  In benzile desenate, Roblio Darte foloseste ceva similar ,desii, prin constructie, arata mai mult ca un pumnal atasat sabiei, la un unghi de 45 de grade. In teorie, fiecare jedi isi construieste singur un lightsaber. In Swtor il construiesti singur, deci e probabil si un fel de traditie cat si o proba a capacitatii individului. In jedi academy Jaden Korr isi construieste primul lightsaber inainte de a ajunge la academie iar mai tarziu, ai optiunea de a creea altele si a schimba stilul de lupta. Undeva prin povestiile separate din Star wars(nu stiu daca serial, joc video sau altceva), e un wookie jedi cu un lightsaber ce are componente din lemn. In scop decorativ probabil, dar fiecare utilizator isi schimba jucaria dupa nevoi si gusturi.
  Oh…and there was even a Lightsaber PIKE! Yep.

  http://starwars.wikia.com/wiki/Lightsaber

Adaugă un comentariu