NEXT LEVEL Podcast 18: E3 2019

Conferința E3 se desfășoară în fiecare an la Los Angeles și reprezintă prilejul ideal pentru a avea parte doar de discuții despre jocuri noi și promițătoare. În consecință, acest episod din seria NEXT LEVEL Podcast reușește performanța de a reduce la minim nostalgia și de a maximiza speranța pentru un viitor apropiat care, la fel ca în broșurile electorale, promite să ne satisfacă toate fanteziile vizuale și narative.

În adevăratul spirit al E3-ului, formatul episodului 18 este adaptat pentru a include imagini din trailere și capturi de ecran. Meritul pentru editare și adaptare îi aparține în totalitate noului coleg Mihnea Niță, care de trei săptămâni reușește să îmbunătățească semnificativ calitatea producției. Și dacă nu ați apucat să citiți review-ul lui pentru jocul Riviera: The Promised Land, atunci tocmai ați aflat ce veți face după ce vizionați noul podcast.

Pe parcursul celor două ore de discuții, am reușit să surprindem majoritatea evenimentelor și anunțurilor de la E3 care ne-au impresionat: de la Cyberpunk 2077, noul Halo, Star Wars: Jedi Fallen Order, DOOM Eternal și până la titluri Nintendo precum Animal Crossing, Luigi’s Mansion 3 și continuarea pentru Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Așa cum urmează să descoperiți, acest episod dedicat prezentărilor de la E3 este marcat de un optimism irațional în raport cu surprizele neplăcute pe care unele dintre marile studiouri de jocuri au tendința să ni le facă. În aceeași măsură, suntem mai mult decât conștienți că imaginile spectaculoase pe care le-am privit în trailere vor fi ajustate pentru a rula pe actuala generație de console și pe PC-urile mai ieftine de câteva mii de euro. Cu toate acestea, fiecare nou efort și nou ciclu din această lume a iluziilor digitale ne entuziasmează și ne oferă motive să punem bani deoparte pentru sisteme mai performante, în ideea că vom ajunge să avem scuze pentru a mai ieși din casă.

Breathtaking!

1 Comentariu

 • Ove
  Publicat iunie 23, 2019 1:07 pm 0Likes

  Salut,

  Felicitari pt podcast-uri, sunt destul de reusite.
  Pe cand un podcast in care sa prezentati colectiile vostre de jocuri?
  Ar fii interesant de trecut prin istoria lor.

  Sa aveti articole si podcast-uri reusite in continuare!!!

Adaugă un comentariu