Turtle Rock Studios lucrează la un nou IP

Turtle Rock Studios, cunoscuţi pentru Left 4 Dead şi mai recentul Evolve, angajează personal pentru un „nou IP neanunţat”. Aceştia oferă un post de „animation programmer„, unul de „narrative director„şi unul pentru „senior rendering programmer„. Anunţurile menţionează specific platformele PC, PS4 şi XONE.

Ca fapt divers, producătorul mai pune la dispoziţie încă trei posturi, acestea neavând legătură cu noul IP. Se prea poate ca noul joc să fie o continuare pentru Evolve, jocul care a vândut 2.5 milioane de copii și a devenit o franciză permanentă, în viziunea managementului de la Take-Two.

Noile oferte pentru locurile de muncă anunţă un IP „de ultimă oră” pentru un hardware de nouă generaţie, cel mai probabil referindu-se la PS4, respectiv XONE. Din descrierea unuia dintre posturile libere aflăm că „Suntem în căutarea unui programator excepţional pentru a ne ajuta în dezvoltarea unor personaje unice şi uluitoare, în cadrul unui nou IP, de ultimă oră, pentru noua generaţie de hardware.”

Aveţi aşteptări concrete legate de acest nou proiect? Oare va fi creat în principal pentru multiplayer, ca și restul titlurilor dezvoltate de Turtle Rock, sau se vor dedica exclusiv unei experienţe singleplayer? Rămâne de văzut.

 

1 Comentariu

  • mahri726
    Publicat mai 5, 2016 9:02 pm 0Likes

    Hellraid inca este in dezvoltare sau a fost anulat ?

Adaugă un comentariu