Mass Effect: Andromeda, Cireaşa De Pe Tortul N7

Ieri am sărbătorit N7 Day jucând Mass Effect. Am călătorit printre stele, am iubit…fizic…creaturi cu tentacule în cap şi am aruncat în aer jumătate de galaxie. Indiferent ce s-ar putea spune despre producţiile Bioware, puţine alte jocuri reuşesc să transmită acelaşi feeling de cowboy spaţial. Franciza Mass Effect a punctat bine tot ce era de punctat, de la explorare la combat, ridicând la alt nivel mecanicile stabilite în KOTOR.

Andromeda, următoarea intrare în serie, vrea mai mult. Acţiunea se mută într-o galaxie nouă, unde vom cunoaşte personaje originale şi vom explora planete exotice la bordul unui Mako îmbunătăţit. Din detaliile publicate până acum reiese faptul că Shepard nu mai este eroul principal (punem pariu asupra identităţii individului din trailerul E3?), ci un personaj încă nedezvăluit al cărui sex poate fi ales de jucător. Deocamdată primim un teaser nou, să ne ţină de foame.

Lansarea este programată pentru perioada sărbătorilor anului 2016, pe PC, Xbox One şi PlayStation 4, Mass Effect: Andromeda fiind propulsat de motorul Frostbite.

LE: Conform teaser-ului, female Commander Shepard devine canon şi primeşte drepturi egale cu cele ale variantei masculine. Alegerea mea este validată.

15 Comentarii

 • Kael'Thas Sunstrider
  Publicat noiembrie 8, 2015 2:30 pm 0Likes

  Serios ? De aceea Male Shepard apare pe toate copertile jocurilor ? 80% dintre playeri au jucat cu male…Greu de imaginat un fem Shepard dand un cap in gura unui krogan.

 • Edward Luca
  Publicat noiembrie 8, 2015 3:28 pm 0Likes

  MALE SHEPARD THE BEST SHEPARD!

 • Pakistan
  Publicat noiembrie 8, 2015 6:36 pm 0Likes

  https://www.youtube.com/watch?v=HiRDJLcYua0
  … asa, sa ma aflu si io in treaba…

 • Mihai Ioan
  Publicat noiembrie 9, 2015 7:45 pm 0Likes

  Nu stiu despre ce vorbiti aici. I am waiting for the 3d porn art :))

 • Bogdan Radu
  Publicat noiembrie 10, 2015 11:44 am 0Likes

  Dupa upgrade-ul ramas pe lista (GPU), poate ma apuc si eu de ele (in functie de cati bishtari mai raman), ca vad ca toata lumea lauda seria!

 • Cristian Serban
  Publicat decembrie 1, 2015 10:36 pm 0Likes

  Si dupa aia se dovedeste a fi un Shitquisition pentru consolari supercasual, cu grafica super si gameplay de kko si plictisitor plus control de kko pe PC, si dupa aia e bombardat cu note de 5/10 pe metacritic in user reviews in timp ce are 12/10 pe IGN si Gamespot (fiindca nu iei copii de preview si interviuri daca nu pupi in fund producatorul).

  Nu zic ca asa o sa fie dar sa fiti pregatiti in caz ca e, la urma urmei nu e nici pe departe prima oara cand Bioware crede ca face un lucru mai bun decat cel precendent si de fapt da cu caruta in gard in mod grav, mai ales can bossul EA ii rasufla in ceafa sa scoata banu mai repede.

Adaugă un comentariu