Project CARS, campionate şi premii de 20.000 EURO

Campionate şi premii în valoare de 20.000 EURO, cam asta îi aşteaptă pe toţi fanii Project CARS.

Pe data de 30 martie, cei de la Slightly Mad Studios și BANDAI NAMCO Entertainment Europe S.A.S au anunţat, așadar, campionatele Logitech G Championship Series și NVIDIA Challenger Series, ambele cu premii în valoare de 20.000 EURO. Pfff … ieri Mortal Kombat, azi Project CARS. Am scris de sume mai mari decât am deţinut în toată viaţa. Ce sentiment ciudat.

Arnaud Staebler, Brand Manager la BANDAI NAMCO Entertainment Europe a declarat că ”Acest an a adus mai multe îmbunătățiri pentru a menține poziția dominantă a Project CARS în cadrul jocurilor de curse prezente în lista sporturilor electronice. Pentru a recompensa entuziasmul și dedicarea fanilor am decis să creștem valoarea premiilor, pentru ambele campionate desfășurate”.

Pe cealaltă parte, Andy Tudor, Creative Director al Slightly Mad Studios ne-a încântat şi el cu o declaraţie oficială: “Pe lângă trofee, obiecte promoționale, componente hardware și titlul de campion, echipele se întrec și pentru premii în bani, ce pot fi câștigate la finalul sezonului. Vrem să folosim această oportunitate pentru a le mulțumi piloților profesioniști care ne-au ajutat să facem din Project CARS cel mai popular joc de curse din lumea E-sports. Lansarea ediției Game Of The Year Edition va aduce nenumărate surprize, printre care și suportul pentru sistemele de realitate virtuală, jocul oferind astfel cea mai realistă experiență de curse, direct în sufragerie”

Project CARS, campionate şi premii de 20.000 EURO

Data limită a înscrierilor pentru ambele campionate este 1 Aprilie (nu, nu este o păcăleală, fiţi liniştiţi), iar cu aproximativ 200 de echipe deja înscrise, există o şansă de câstig în valoare de 5000 EURO, pentru fiecare echipă, în grupa campionatului în cadrul căruia participă. Deci, dacă ieri nu aţi fost convinşi de intrarea într-o competiţie, poate noutăţile de astăzi vor fi pe placul dumneavoastă! Cum nu vă pot lăsa fără detaliile complete, aveţi link-ul către pagina de înscriere fix aici, iar mult mai multe informaţii despre evenimente şi conţinutul acestora, găsiți aici.

Dar asta nu e tot. Ediţia GOTY a Project CARS va fi lansată pe data de 6 Mai, pentru PC, XONE şi PS4 și va conține, pe lângă jocul de bază, toate DLC-urile apărute până acum, precum şi suport pentru sistemele de realitate virtuală! Prin urmare, dacă sunteţi în posesia unui Oculus Rift (fie el doar model pentru testing) sunt sigur că veţi avea parte de o experienţă de neuitat! Vorba australianului – noice mate!

Adaugă un comentariu