Darkest Dungeon primește un nou DLC numit The Color Of Madness în primăvara lui 2018

Red Hook, dezvoltatorul care ne-a adus stresantul Darkest Dungeon, își întregesc repertoriul lovecraftian cu un nou DLC, The Color of Madness.

De data aceasta, periferia orașului blestemat și mizerabil unde aventurierii naivi se mută în căutare de glorie și bogății a fost lovit de o cometă misterioasă, care emană o energie care îi înnebunește pe localnici. Astfel, ferma unui anumit Miller (aka zona de impact a cometei) va fi noul nivel pe care masochiștii îl vor putea explora în următorul DLC.

În afară de un nou tip de monstru (husk) și faptul că titlul sună lovecraftian ca dracu’, nu se știu foarte multe detalii despre The Color of Madness. Din câte am înțeles din explicațiile dezvoltatorilor, pare să fie un soi de horde mode în care ești cotropit de valuri peste valuri de turbați în căutare de cârniță proaspătă. Până atunci, rămâne de văzut cât de bine se va potrivi cu stilul jocului, dar ținând cont că vorbim despre Red Hook, sunt sigur că vor aduce o reintrepretare interesantă al acestui mod.

Adaugă un comentariu