RAGE 2 Confirmat. Neoficial. Din nou.

Gata cu firmiturile. Acum am primit o felie întreagă!

După o serie de scurgeri de informații și aluzii, astăzi a venit și confirmarea. Dar tot dintr-o sursă neoficială (evident), iar mie a început să-mi miroasă a scamatorie de marketing, căci ca și în cazul primei „scăpări”, teaserul ăsta a dispărut de pe YouTube la fel de brusc cum a apărut. Niște băieți descurcăreți au reușit însă să facă o copie.

Așadar, iată-l: primul teaser pentru… Borderage?!

Nicio firmitură de gameplay? Oricum, măscăricii din teaser și maimuțărelile lor ne transmit că jocul va fi unul obraznic, mult mai neserios decât primul din serie. Seamănă atât de mult cu Borderlands, încât stau și mă întreb dacă nu cumva avem de-a face cu o nouă scamatorie. Cum ar fi să aflăm de la Bethesda că, de fapt, este vorba despre Borderlands 3? Adică, dacă tot am luat-o la vale, să mergem până la capăt cu șiretenia! Dar mă îndoiesc că cei de la 2K vor renunța prea curând la franciză.

Ar fi amuzant, dar nu cred că este vorba despre un nou Borderlands, căci din teaser ne fac cu mânuțele și bâtele tipuri de inamici cu care parcă am mai schimbat câteva gloanțe în Rage. Poate primim și câteva informații concrete împreună cu anunțul oficial de astăzi, care încă se lasă așteptat.

„Get ready to die!”

1 Comentariu

  • LimboWalker
    Publicat mai 14, 2018 3:15 pm 0Likes

    Se spune ca prima impresie conteaza. Oooh boy! Daca as fi avut un cercel in limba, parul roz si o atitudine angsty as fi fost impresionat. But I’m not! :eyes:

Adaugă un comentariu