Rainbow Six: Siege va putea fi jucat gratuit între 16 și 19 noiembrie

Rainbow Six: Siege este un joc care merită mult mai multă dragoste și apreciere decât a primit până acum. Blestemat de cifre de vânzare proaste la lansare, probleme de hit detection, lag, recenzii mixte și o serie de trailere de gameplay care nu erau deloc reprezentative pentru adevărata calitate a jocului, Siege părea să nu aibă nicio șansă de reușită. Nici scorul de pe Metacritic, pe care l-a primit pentru probleme serioase care au fost rezolvate între timp, nu îl ajută foarte mult. George Weidman, cunoscut sub numele de SuperBunnyHop (bun canal, vi-l recomand) a fost printre singurii critici de jocuri care a văzut adevăratul potențial din spatele jocului.  În timp, însă, a căpătat un soi de cult following printre pasionații de FPS-uri tactice și datorită update-urilor frecvente și a reducerilor, Siege a căpătat notorietatea pe care o merita.

Așadar, dacă nu l-ați achiziționat până acum, vă îndemn măcar să-l încercați între 16 și 19 noiembrie, perioadă în care va putea fi jucat gratuit pe toate platformele. Mai mult decât atât, jocul va fi redus cu până la 50 % între 16 și 27 noiembrie.

Weekend-ul gratuit se va desfășura cu ocazia testării următorului expansion, numit Operation White Noise. Pe lângă o hartă nouă, care ne va duce de data aceasta în Coreea de Sud,  trei operatori noi se alătură trupei, inclusiv doi membri ai Batalionului de Misiune Specială 707 din Coreea de Sud și un nou Operator din cadrul grupului GROM din Polonia. Testarea se va desfășura pe 20 noiembrie, pe PC.

Adaugă un comentariu