Red Dead Redemption 2: cioLAN A Zărit Magnificii la Orizont

Da, este confirmat şi trebuie să primim acuşica un trailer minunat. Red Dead Redemption 2 urmează să strice internetul şi să dea universul jocurilor peste cap, cel puţin până la anunţul lui Grand Theft Auto VI.  Rockstar nu prea calcă strâmb, aşa că mă aştept la un joc excepţional, cum n-a văzut vreodată Vestul Sălbatic! Atât de bun, că nici Ennio Morricone nu i-ar putea compune ode.

Însă Maestrul cioLAN a sesizat un lucru interesant în imaginea dezvăluită treptat de producători – că sunt exact şapte personaje în zare. Şapte. 7. Nici mai mulţi, nici mai puţini. Fix şapte. Adică exact câţi Magnifici erau în filmul-cult regizat de John Sturges, un remake al samurailor lui Kurosawa. Citez din conversaţia purtată prin mesaje:

„booooo
plm, red dead redemption 2
no pc
no pc version for the first 😞
also, n-a observat nimeni că-s șapte pu(nr: fu)leți în imagini
cei șapte magnifici
plm ? :))”

Menţionez că „plm” este un acronim pentru Product Lifecycle Management şi nu ştiu de ce este folosit în acest context, dar multe şi încurcate sunt căile cioLAN-ului. De asemenea, aşa cum reiese din fragment, RDR2 a fost anunţat doar pentru PlayStation 4 şi Xbox One la început, ceea ce tulbură grav apele PC gamerilor. Eu am sesizat absenţa unui personaj feminin. Sau cel puţin nu reuşesc să îl văd printre cei şapte. Uuu, îmi şi imaginez scandalul din social media, dezbaterile, atacurile şi petiţiile.

Rămâneţi pe linie. Choo choo, vine trailer-ul!

3 Comentarii

 • Sol
  Publicat octombrie 20, 2016 9:53 am 0Likes

  Nu il lanseaza la inceput pentru PC pentru ca dupa GTA 5 si-au dat seama ca sunt destui fraieri care le-ar cumpara jocul si pe consola, si pa PC, daca e suficient timp intre lansari. Ca sa citez din Tommy Vercetti, Fukin’ Pricks!

  • Aidan
   Publicat octombrie 20, 2016 2:54 pm 0Likes

   Si le merge perfect, mai ales ca nu conditioneaza cu nimic cumparatorul. Strategia functioneaza pe baza de hype – chestie pentru care noi suntem vinovati :))

 • dante-sama
  Publicat octombrie 20, 2016 3:44 pm 0Likes

  Oki oki, RDR2. dar unde este mult asteptatul RDR 1 pentru PC? Eu am fost norocos si am putut sa il joc pe xbox 360, dar am cativa prieteni care inca spera ca li se va face mila baietilor de la Rockstar si de bietul PC gamer si-l vor porta/publica si pe PC 😀

Adaugă un comentariu